2821
2789
عنوان

استخدامی

193 بازدید | 11 پست

من لیسانس حسابداری دارم 

دوستان چ شغلی معرفی میکنین برای من 

حقوقش میخوام حداقل ۶ تومن باشه کفاف بده 

ازمون استخدامی نذاشتن ؟؟ شما بیشتر در جریانین

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آزمون استخدامی هر سال برگزار میشه چنل آی استخدام عضو شو هر روز استخدامی هترو میذاره

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

برو توی کارگاهی وشرکت کوچیک شروع کن یا حتی فروشگاه رستورانی تضمین شعلی داری راحت میری سرکار درددسر ازمون شرکت دولتی مسخره بازیاشو نداری

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

من خودمم میخوام آزمون استخدامی شرکت کنم ولی واسه شهرمون اکثرا یا یک نفر میخوان یا کلا هیچی😐

کلا آدم ناامید میشه

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

من خودمم میخوام آزمون استخدامی شرکت کنم ولی واسه شهرمون اکثرا یا یک نفر میخوان یا کلا هیچی😐 کلا آد ...

چ شهری هستین ؟؟ 

من واقعا نمیدونم چیکار کنم

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
چ شهری هستین ؟؟  من واقعا نمیدونم چیکار کنم

دزفول متاسفانه واسه شهرستان استخدامی یا یک نفر...یا فقط مرد....یا سهمیه‌ای ...واسه من دیگه چی میمونه آخه 🤦🏻