2777
2789

چی میگی عروس 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیروز شوهرم اومد دنیالم ک منو ببره ارایشگاه.گفتش بیا بریم خونمون اول  لباس بپوشم  بعد میریم.رفتم خونشون سلام کزدم بعد توحیات شون نشستم .تا شوهرم لیاس بپوشه بیاد برم آرایشگاه. نیم ساعت نشستم دیدم شوهرم هنوز سرش توگوشیشه.یدفعه دیدم خواهر زاده همسرم ۲ سالشه اومد پیشم باهاش بازی کردم(با مادرش قهرم ).دست و صورت بچه رو آب زدم ک ببرم تواتاق.داشتم دمپایی شو درمیاوزدم. برادرشوهرم  مریضه عقلیه...داد بیداد میکنه میگه ایی  زمین خورد و.....کلی هوار کشید.گفتم من هستم زمین نخورد که چرا الکی داد میزنی.  .وگرنه بچه الان گریه می افتاد.مادرش تند تند اومد بچه رو از دستم کشید برد. چشم درمیاره برام .چه پرو. گفتم ن زمین نخورد..بچه رو برد بازم اومد پیشم .بشوهرم گفتم بخدا زمین نخورد.اخم میکرد. چند ساعت قبل  ازاین ماجرا  ،همین خاهر شوهرم ک باهاش قهرم خودشو جلو شوهرم خوب نشون داد منو سلام  واحوال پرسی کزد برامون  کیف پیک نیک آماده کرد  ک بگه من خوبم زنت بده.(درصورتی ک مقصر بود ،داشت منو مقصر نشون میداد ) .بلده چجوری من رو بد کنن

عزیزم تو بعد از اون ماجرای طلاق و دادگاه و لوکیشن و اینا چرا باز میری خونشون

بعد از اون ماجراها چند بار رفتی

‏یه‌ جا خالد حسینی تو کتاب بادبادک باز میگه: "امیدوارم خدایی که آن بالا هست، به‌ جز آمار برداری از ویسكی خوردن و گوشتِ خوک خوردنِ آدمها، حواسش به چیزهای مهم‌تر دیگری نیز باشد."
عزیزم تو بعد از اون ماجرای طلاق و دادگاه و لوکیشن و اینا چرا باز میری خونشون بعد از اون ماجراها چند ...

قاضی اول به من رای داد خب؟

بعدش فامیلای کله گنده شوهرم اومدن رای رو عوض کرد گفت خب خانوم شما همراه همسرت برو و......اگه نری فلان میشه و...