2777
2789
عنوان

گواهینامه

98 بازدید | 14 پست

دوستان من کلاسای ایین نامه و فرمان رو رفتم 

برای امتحان نتونستم برم اول اگر منبعی دارین که برا امتحان بخونم و قبول شم معرفی کنین 

دومین سوالم اینه اگر ازمون رو همون بار اول و ازمون عملی رو هم قبول بشم چند روز طول میکشه گواهینامم بیاد یادمه قبلا برا دوستم سه ماهی طول کشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گواهی نامه من بعد 40روز اومذ

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
عهه چه زیاد من هنوز دو هفته نشده هرروز میگم امروز فردا میاد😥😥

نه بابا ب این زودی نمیاد ک بیشتر از یک ماه طول میکشه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

فکر کنم یه 2 ماهی طول می کشه تا بیاد منم تو مرحله امتحان با افسرم تا حالا چند دفعه رد شدم 😓 تو گوگل سرچ کن سوالات آیین نامه 1400 واست میاد قیمتشم نمیدونم  اما مربیم میگفت خیلی موثره تو قبولی 

چقدر طولانی یادم میره 😂

😂 نه دیگ ، باید یه جور یادگرفته باشی ک یادت نره 

ولی رانندگی رو ول نکن خیلی خوبه ک رفتی برای  بدست اوردنش تلاش کردی منم میخام برم خیلی دوست دارم رانندگی رو 

الان هرجا بخای بری ماشین میخاد ،،، خدا ماشینشم جور کنه عالی میشه😂

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

😂 نه دیگ ، باید یه جور یادگرفته باشی ک یادت نره  ولی رانندگی رو ول نکن خیلی خوبه ک رفتی برای ...

من خیلی دوست دارم ولی از شانسم تا ثبت نام کردم کرونا اوجش بود هی کلاسام عقب افتاد و بعدم امتحان دانشگاه الان فقط دوتا ازمونم مونده ایشالا همون بار اول قبول بشم 😭

من خیلی دوست دارم ولی از شانسم تا ثبت نام کردم کرونا اوجش بود هی کلاسام عقب افتاد و بعدم امتحان دانش ...

ان شالله ،، دعا میکنم برات قبول بشی