2777
2789
عنوان

بهم معرفی میکنید؟

182 بازدید | 20 پست

حالم خوب نیست نمیتونم با هیچکس حرف بزنم توی تاپیک قبلیم گفتم

تنهام تو اتاقم

یه فیلم سینمایی ترجیحا ایرانی بهم معرفی میکنید که غمگین باشه و باهاش گریه کنم سبک شم؟

یه چیزی تو مایه های الان خودم که خانوادم پشتمو خالی کردن دارن سرزنشم میکنن مقایسم میکنن سرکوفت بهم میزنن

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلمممم خیلی درکت میکنم وقتی خودم تو این شرایط بودم شروع کردم سریال کره ایه حال خوب کن دیدم میخوای بهت معرفی کنم؟

اخه غمگین حتی اگه گریه هم کنی باز تاثیر منفیشو میزاره قشنگم چون خودم تو وضعیته تو بودم و میفهممت این پیشنهاد رو بهت دادم🙂🤍

عزیزدلمممم خیلی درکت میکنم وقتی خودم تو این شرایط بودم شروع کردم سریال کره ایه حال خوب کن دیدم میخوا ...

خیلی خوبه که درکم میکنی😭

فردا مجبورم میکنن برم کنکور زبان بدم میدونن ناراحتم حالم خوب نیست بخاطر کنکور امروز ولی میگن وای ب حالت نری😭

کیدرامری😍

چند ساله ولی خیلی خیلی کم میبینم، بگم سالی یدونه🥰😂😇 جدیدا اینو دیدم👈( زندگی دوباره من my again life) اکشن ، معمایی و انتقامی بود، هرچند آخرش میتونست بهتر پیش بره (کلا خیلی از فیلمای کره ای آخرشو یکم بورینگ میکنن) ولی خیلی خوب بود در!

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

خیلی خوبه که درکم میکنی😭 فردا مجبورم میکنن برم کنکور زبان بدم میدونن ناراحتم حالم خوب نیست بخاطر ک ...

منم درک میکنم، به خاطر خودته، ولی نمی‌دونن چقدر ناراحتت میکنن، منم امروز تجربی دادم، احتمالا بمونم پشت، فردا هم کنکور زبان دارم

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

خیلی خوبه که درکم میکنی😭 فردا مجبورم میکنن برم کنکور زبان بدم میدونن ناراحتم حالم خوب نیست بخاطر ک ...

عزیزمممم بخدا کلی میفهمم و درکت میکنم...میدونم که واقعا خسته ای ولی عیب نداره واسه اینکه همش غر غر کردناشون و طعنه و کنایه هاشون رو نشنوی فردا اصلا فک کن داری چندساعت از خونه میری بیرون ،برو کنکور زبان رو بده به نسبت شرکت کننده هاش کمتره و خب خیلی ها ممکنه نرن ولی برو اصلا شاید قبولم شدی...امشب یه چیز مقوی سعی کن بخوری یه خوراکی که دوست داری بخور یه فیلم خوب ببین و اگ تونستی چندتا اهنگ شاد هم گوش کن اینکارای کوچیک رو برای خودت بکن چون کسی حتی اگه ناراحتم باشی جز خودت کاری برات نمیکنه بخدا میدونم چی میگی خودمم تو این شرابط بودم حتی بدتر تو اون زمان هم روانم واسه کنکور به هم ریخته بود هم دوستم که فک میکردم رفیقم یه کاری در حد خیانت در حقم کرده بود کلی سرزنش شدم واسه کنکور و کنایه شنیدم ولی همش تموم شد و الان کنکور کوچکترین اهمیتی برام نداره و دارم زندگیمو میکنم میگذره و بهت درسای خوبی میده فقط سعی کن قوی باشی حتما میتونی به بهترینا و چیزی کع دوست داری برسی🤍🌱

چند ساله ولی خیلی خیلی کم میبینم، بگم سالی یدونه🥰😂😇 جدیدا اینو دیدم👈( زندگی دوباره من my again l ...

ممنون عزیزم دستت درد نکنه