2789
عنوان

طول سرویکس

173 بازدید | 8 پست

سلام خانوما

من تو هردوتا سونوی ان تی و آنومالی طول سرویکسم ۳۳ بود.دکتر اصلا حرفی از اینکه کمه یا لب مرزه بهم نزد.گفت همه چی خوبه.ولی از ۱۹ هفتگی لکه بینی داشتم تا ۲۲ هفتگی.الان چند روزه قطع شده.بخاطر همون بهم گفت که استراحت کنم.هم شیاف استفاده میکنم هم هفته ای یکی آمپول.الان من نگرانم که نکنه طول سرویکسم کمتر شده باشه.اخه اینجا خوندم بعضی خانوما یهو طول سرویکسشون کم شده.میخوام بدونم امکانش هست تا اخر بارداری طول سرویکس تغییری نکنه؟

👨‍👩‍👧خدایا ممنونم ازت که منم لایق مادر شدن دونستی💖
استراحتتو ادامه بده دسشویی فرنگی برو بیشتر دراز بکش خودت مراقب باش

بنظرتون کمتر میشه؟نه من همش دارم استراحت میکنم الان یه ماهه اصلا از خونه بیرون نرفتم.در حد حموم و دستشویی یا یه کار کوچیک فقط از جام بلند میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ۱۸ هفته هستم و سرویکسم از ان تی که ۳۴ بود، تو انونالی شد ۲۶

دیروز اورژانسی سرکلاژ شدم و استراحتم کامل فقط برای توالت میتونم پاشم

شما هفته ت بالاس دیگه دیره برا سرکلاژ فقط استراحت کن گلم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
من ۱۸ هفته هستم و سرویکسم از ان تی که ۳۴ بود، تو انونالی شد ۲۶ دیروز اورژانسی سرکلاژ شدم و استراحتم ...

فردا باید برم دکتر.بهش میگم برام سونو بنویسه.همش استرسشو دارم

فردا باید برم دکتر.بهش میگم برام سونو بنویسه.همش استرسشو دارم

چه بهتر 

چک میشی خیالت راحت میشه 😊

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
چه بهتر  چک میشی خیالت راحت میشه 😊

حالا ببین قبول میکنه.میگه سونوی زیاد خوب نیست.اوندفعه هم بخاطر لکه بینی بهش اصرار کردم تا واسم سونو بنویسه دوباره🙇‍♀️

بنظرتون کمتر میشه؟نه من همش دارم استراحت میکنم الان یه ماهه اصلا از خونه بیرون نرفتم.در حد حموم و دس ...

دوباره چک کن حموم کم و کوتاه برو توالت فرنگی برو سعی کن کمتر بلند شی ان شااله تا آخر میری نگران نباش

دوباره چک کن حموم کم و کوتاه برو توالت فرنگی برو سعی کن کمتر بلند شی ان شااله تا آخر میری نگران نباش

ممنون عزیزم.فردا باید برم دکتر💖