شبنم۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 3709 عنوان چجوری بهش بگم؟ 193 بازدید | 9 پست با یه آدمی از بچگیم یه مشکلی داشتم که اون بدبخت اصلا روحشم خبر نداره دلی خب چوم فامیلیم هیچ وقت نتونستم بگم اما الان میخوام که باهاش خوب بشم امت نمیدونم اصلا چجوری باید سر قضیه رو باز کنم گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟ 1401/04/10 | 18:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saten عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 577 مرده یا زن؟ آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ...
شبنم۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 3709 مرده یا زن؟ مرده گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31806 مرده خب بیخیالش چیکارش داری... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
شبنم۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 3709 خب بیخیالش چیکارش داری... نمیشه چون قبلا ازش متنفر بودم الان دوستش دارم شایدم دوستش نداشته باشم اما لا اقل دلم میخواد آیت مشکلم حل بشه و باهاش حرف بزنم گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟
saten عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 577 نمیشه چون قبلا ازش متنفر بودم الان دوستش دارم شایدم دوستش نداشته باشم اما لا اقل دلم میخواد آیت مشکل ... خب اگه اون به تو توجه نکنه چی؟ ولی مردا عاشق زن های دست نیافتنی هستن تو براش دم تکون ندی بهتره اگه بهش محبت کنی دنبالت شاید بیاد و شاید ازت بعد یک مدت خسته شه .اما وقتی محلش نزاری سعی میکنه دلیلشو پیدا کنه آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ...
شبنم۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 3709 خب اگه اون به تو توجه نکنه چی؟ ولی مردا عاشق زن های دست نیافتنی هستن تو براش دم تکون ندی بهتره ... ببین من حتی هر موقع میبینمش اصلا تحویلش نمی گیرم ولی خب خیلی دلم میخواد باهاش حرف بزنم . البته اونم هیچ حرکتی نمیزنه گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟
saten عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 577 ببین من حتی هر موقع میبینمش اصلا تحویلش نمی گیرم ولی خب خیلی دلم میخواد باهاش حرف بزنم . البته اونم ... هر طور میلته ولی اون وقتی هیچ حرکتی نشون نمیده لابد مهم نیست براش خب دیگه این ادم شاید حرف هات براش مهم نباشه. آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ...
elmira1997 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 4706 خب اگه اون به تو توجه نکنه چی؟ ولی مردا عاشق زن های دست نیافتنی هستن تو براش دم تکون ندی بهتره ... دم تکون دادن چیه ...همون چراغ سبز ،🤣 خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
elmira1997 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 4706 ببین من حتی هر موقع میبینمش اصلا تحویلش نمی گیرم ولی خب خیلی دلم میخواد باهاش حرف بزنم . البته اونم ... مردا ارزش ندارن خودتو پایین بیاری .. اونا همیشه شکار چین نه ما خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.