2777
2789

خانوما ببخشید اونایی تاپیک قبل بودن نتونستم تگ کنم

قضیه اینه منو این اقا از بچگی دوست بودیم اومد خواستگاری پدرم ناراضیه چون میگه خانوادشون ادمهای درستی نیستن داداشش زن بازه و خودشم معلوم نیست چی کرده 

منم یه مدت مشکوک بودم بهش 

امروز پیام داد سلام و احوالپرسی بعد گفت تولدت مبارک

تولد من زمستونه😓 بعد ده سال دوستی محاله تولد من یادش بره

منم به رو خودم نیاوردم گفتم بهش بگم بیاد پیشم تولد بگیریم ببینم میاد اگه نیومد شاید بره پیش کسی دیگه

بهش زنگ زدم با خنده گفتم عزیزم حالا که تولدمو اشتباه گفتی پاشو بیا پیشم بریم تولد بگیریم گفت اگه مهمون نیاد میام 

الان اسکرینارو میزارم و لطفا لطفا بگید تموم کنم با نه😓داغونم احساس میکنم منو مبپیچونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانتش کجاشه

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
چرا بعدازهمچین اشتباه مسخره ای تازه ازش خواستی بیادپیشت تاجشن بگیرید؟؟؟؟؟؟یعنی چی این پیشنهاد!!!!

میخواستم ببینم میاد یا میره پیش کسی دیگه و لا نیومدنش شکم به یقین تبدیل شد😓

بخاطر اینکه تولدتو اشتباه تبریک گفته میگی خیانت کرده خب شاید قاطی کرده:")

فرفری هسدم با موهای بنفش"                                   گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند...!                                                                         
طبیعیه بعد ده سال تولد منو بجا زمستون تابستون بگه؟

بنظرت این یعنی داره خیانت میکنه؟ فکر نمیکنم دلیل قانع کننده ای باشه 

یکم بیشتر بشناسش بد تصمیم بگیر

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝