2777
2789
عنوان

ینی ایییینقد تنبلم

219 بازدید | 10 پست

تازه عروسی کردم 

مهمون که میخاد اخر شب بیاد ( ده الی بیست نفری میان) خونه مبارکیم

از ۳ عصر شروع میکنم خونه مرتب میکنم و وسایل میچینم اصلا استرس میگیرم و برا شوهرم غذا نمیپرم چیز حاضری میخوریم سوسیس تخم مرغ و.. 

وای من چرا اینجوریم البته همیشه هم خونم تمیزه ولی دستمالش بکشم و همه چیزو برق بندازم طول میکشه جرات ندارم برا شام کسی رو دعوت کنم 

نمیرسم به کارام استرسم غذامو خراب میکنه

خانم ها من خیلی ترسیدم از مهمونی دادن در صورتی ک خونه بابا اینجوری نبودم و خودم همه کارا رو تو دو ساعت میکردم غذا هم حاضر میشد 

💖

از قانون پارکینسون استفاده کن

مثلا بگو نیم ساعت میذارم برای دستمال کشیدن

بعد نیم ساعت هرچی موند کثیف میمونه

اینجوری دیگه وسواس الکی و وقت هدر دادن نداری

من درد خیانت رو کشیدم.دو بیماری لاعلاج دارم.چند آزمون مهم برای مهاجرت.پدد مادرم پیر و مریضند و نمیتونم یه بار اضافی روی دوش اونا بشم.این سایت برای دردل منه.این ها رو برای اینکه کسی بهم ترحم کنه ننوشتم.فقط نوشتم اگر قصد دارید زخم زبان بزنید.طعنه بزنید.مسخره کنید یا تهمت بزنید بدونید دارید به چه کسی آسیب میزنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از قانون پارکینسون استفاده کن مثلا بگو نیم ساعت میذارم برای دستمال کشیدن بعد نیم ساعت هرچی موند کث ...

این خوبه، بدرد من میخوره، کلا مجبور میشم هیچ کاری نکنم، تا میام کارو شروع کنم دخترم انقدر صدا میکنه و دستشویی ‌ش میگیره، گشنه اش میشه، بازیش میاد،که میبینم عصره و هنوز یه گردگیری نکردم، از این به بعد به این قانون استناد میکنم😜😜😜😜

این خوبه، بدرد من میخوره، کلا مجبور میشم هیچ کاری نکنم، تا میام کارو شروع کنم دخترم انقدر صدا میکنه ...

اینا رو میشنوم دلم نمیخواد بچه دار شم. همینجوریشم نمیرسم به کارام 

💖
اینا رو میشنوم دلم نمیخواد بچه دار شم. همینجوریشم نمیرسم به کارام 

عوضش بعدش بچه آوردن درسته روزی صد دفعه به خودش آدم بد و بیراه میگه، اما نمیتونه یه ساعت بدون بچه زندگی رو تحمل کنه