علایمتون چی بود الان خوب شدین؟دو هفته اس وقتی بلند میشم سرم گیج میره واسه دو سه ثانیه..نمیدونم میشه واسه رژیم باشه ؟الان شش ماهه از رژیمم میگذره ..اینم بگم از حدود یک ماه قبل ریزش مو داشتم. چند روزه کمتر شده ..و این که پریودم به خاطر به هم خوردن هورمون هام بهم ریخته بود و تحت درمانم .میگم ریزش موهام از کم خونیه؟یا نامنظمی هورمون؟اگه تجربه دارین بگین ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سالها علائم کم خونی رو داشتم در حدی ک فکر میکردم تالاسمی مینور دارم و در کمال نا باوری هفته پیش ازمایش دادم علاوه بر اینکه کم خون نبودم تو مرز انعقاد خونم رفته بودم😂😂
کاربر خانم | تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد ؛ رها کن ای دل غافل ، خدای بت پرستت را ...حذف تاپیک |
قرص استفاده میکنم تاثیر خوبی داشته ولی من اصلااا تحرک بدنی ندارم و همش یکجا نشسته م بخاطر همین سرگیجه دارم..
و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.