2777
2789
عنوان

بیاین شوهرم

377 بازدید | 32 پست

شوهرم صب بیدار میشه میره شب ۱۲ میاد میخوابه و صب دوباره

یعنی باهم اصلا حرف نمیزنیم نمیلینیم همو 

دیشب رفتم بهش گفتم احساس میکنم دعا و طلسم هست تو زندگیمون 

میگفت یجوری شدم اصلا خوشم نمیاد بیام خونه 

میگفت یه نون پنیر بیرون یا مغازه میخورم خیلی میچسبه تا مثلا غذای آنچنانی تو خونه 

گفتم چرا دلیلش چیه میگه خودمم نمیدونم ولی اصلا خوشم نمیاد بیام خونه

رفتم گشتم الان میبینم دعای دل سیاهی دقیقا همینه علائمش

من به چند نفر شک دارم مطمئنم دعا کردن چیکار کنم 

داره زندگیم ازهم میپاشه

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هممون همینیم بابا

اینکه شوهر تا ده دوازده اینا نیاد خونه سر کار باشه اره ولی اینکه بگه نون پنیر سر کار بهتر از غذای آنچنانی خونه اس طبیعی نیس

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم❗✴

اونوقت شوهرمن ازخداشه همش توخونه باشه چرت بزنه چقدحرص میخورم وقتی خوابه یااخبار پرسپولیس دنبال میکنه توگوشیش یعنی رومخمه نااااااجور ی سوال رو چندبارباید ازش بپرسی تا متوجه بشه جواب بده یکی نیست بگه اونا کیف دنیارو میکنن تو پول میدی نت میزنی اخبار اونارو رصدمیکنی

اینکه شوهر تا ده دوازده اینا نیاد خونه سر کار باشه اره ولی اینکه بگه نون پنیر سر کار بهتر از غذای آن ...

منظورم اینه هرکدوم یه ادادارن

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
هممون همینیم بابا

نه نه بدا من خیلی فرق داره منم همین بودم ولی الان یجور دیگه شده خیانت اینام نمیکنه که بگم ازاونه

خوب تو هم برو یکجا ک باطل کنن اما شایدم شوهرت سرش جایی گرم چون اصلا نمیشه همچین چیزی

نه چون مطمئنم سرش جایی نیس که میگم دعاس 

شما نمیشناسین دعا نویس خوب