mahrokhbirokh مدیر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 705 عنوان عشق یعنی چی ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 24 پست من چند روزه از دو نفر خوب یاد گرفتم یعنی چی .طرف زنش مشکل کلیه داشت فوت شد وقتی داشتن خاکش میکردن اونم حالش بد شد و فوت کرد شما به نظرتون عشق رو تو چی معنی میکند تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت....... 1401/04/10 | 14:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ad2 عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 222 اینم میشه تعریف براش نیست دقیقا نمیشه این کلمه زیبا رو تعریف کرد واقعا آقا هستم
1000 عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 1784 عشق یعنی تا ابد با من بمان . عشق یعنی همنفس با من بخوان .عشق یعنی با منی دستم بگیر.بی توقع در ره جانم بمیر.
mahrokhbirokh مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 705 اگه میخای یه عشق رو از نزدیک ببینی به کارای یه مادر واسه بچش دقت کن تا معنی عشق واقعی رو بفهمی دقیقا عشق خالصه تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت.......
mahrokhbirokh مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 705 عشق یعنی همنفس با من بخوان .عشق یعنی با منی دستم بگیر.بی توقع در ره جانم بمیر. چه تعبیر قشنگی تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت.......
mahrokhbirokh مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 705 اگر اینجوریه خوب نیست دوست داشتن بهتره بنظرم منطقی تره بهت اسیب نمیزنه و همینطور طرفت ... کاملا موافقم تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت.......
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25708 نظری در مورد عشق ندارم •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
sytrui عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 305 دقیقا عشق خالصه عشق واقعی رو فقط اینطوری میتونی ببینی وگرنه عشق به جنس مخالف عشق نیست حماقته و یروز با نامردی تمام تموم میشه
mahrokhbirokh مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 705 عشق واقعی رو فقط اینطوری میتونی ببینی وگرنه عشق به جنس مخالف عشق نیست حماقته و یروز با نامردی تمام ت ... همین میگن این دید بده همه مثل هم نیستن ولی دقیقا همینطوره همینقدر تلخ همینقدر واقعی تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت.......
sytrui عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 305 همین میگن این دید بده همه مثل هم نیستن ولی دقیقا همینطوره همینقدر تلخ همینقدر واقعی آره بخدا جنس مخالف همونقد ک میتونه عشق بهت بده و حس خوب یروزم بدترین حس رو با رفتنش بهت میده و نابودت میکنه
mahrokhbirokh مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 705 آره بخدا جنس مخالف همونقد ک میتونه عشق بهت بده و حس خوب یروزم بدترین حس رو با رفتنش بهت میده و نابود ... درسته تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت.......