2821
2789
عنوان

تجاوز 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33742 بازدید | 185 پست
عزیزم خیلی طولانیه.خلاصش میگم که من با شوهرم دوست بودم بعد تودوران دوستی برادرش هم منو دید وبه گفته ...

وای خدا 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برام پیش اومده دکتر 

یبارم یه خیاط مرد میفهمم چی میگی من حلال نکردمشون حسابمون بمونه اون دنیا مت نمیگذرم کاری نمیتونی کنی جز زخمی تا ابد

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
عزیزم خیلی طولانیه.خلاصش میگم که من با شوهرم دوست بودم بعد تودوران دوستی برادرش هم منو دید وبه گفته ...

الان با برادرشوهرت چشم تو چشم میشی؟

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

برام پیش اومده دکتر  یبارم یه خیاط مرد میفهمم چی میگی من حلال نکردمشون حسابمون بمونه اون دنیا ...

اون دنیا کشکه همینجا خودت حساب همه رو برس 

😐😐😐😐🌚🙄وقتی گذاشتی اقایه فروشنده دست به گردنت بزنه یعنی قرارداد تجازو امضا کردی

قضاوت نکن برام پیش اومده اونطور که تو میگی نیست گاهی یهو پیش میاد و تا به خودت بجنبی تموم  میشه

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
اون دنیا کشکه همینجا خودت حساب همه رو برس 

گاهی نمیشه 

اون دنیا کشک نیست دوست عزیز وقتی رفتی و تجربه ش کردب اینو میفهمی

قضاوت نکن برام پیش اومده اونطور که تو میگی نیست گاهی یهو پیش میاد و تا به خودت بجنبی تموم  میشه

قضاوت نمیکنم ولی وقتی اجازه داده دست به گردنش بزنه 

اسی من متاسفم می‌دونم فراموش کردنش سخته ولی از این به بعد احتیاط کن

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم
قضاوت نمیکنم ولی وقتی اجازه داده دست به گردنش بزنه  اسی من متاسفم می‌دونم فراموش کردنش سخته ول ...

ربط نداره گاهی سریع میشه و تو شک میشی

گاهی نمیشه  اون دنیا کشک نیست دوست عزیز وقتی رفتی و تجربه ش کردب اینو میفهمی

حالا شما چندیار رفتی اون دنیا ک اینو میگی 

در ضمن منظورم این بود ک منتظر این نباش ک خدا یکاریشون کنه خودت انجام بده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز