2821
2789
عنوان

تجاوز 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33742 بازدید | 185 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا من هنگ بودم  اصلا نفهمیدم چطوری رسیدم خونه  چطوری رفتم حمام  همش حس میکنم خو ...

😭😭😭😭😭  کامل درک میکنم  خیلی حس بدیه

ولی توتقصیری نداشتی      ازاین ب بعد سعی کن بیشتر حواستو کردی واگه خدای نکرده یه باردیگه تواین شرایط گیرکردی  حواست باشه سریع ازخودت دفاع کنی    منم مث تو میتونستم راحت ازخودم دفاع کنم  ولی نکردم

۸ سالم بود  یکی ازپسرای فامیل ک ۲۰ و خورده ای بود گفت دستمو بکنم تو شلوارت    من لال شده بودم  ن اینکه دلم بخادااا اصلاااا   اونقدرر خجالت کشیدم ک نتونستم چیزی بگم هم نتونستم برم توهال پیش مامانم    چون تواتاق بودم رفته بودم برام کامپیوتررو روشن کنه  بازی بیاره بازی کنم

هنوزم ک ۲۰ سالمه یادش میفتم میخام گررریههه کنم   اصن نمیتونم فراموش کنم   فقط دست زد  آسیب جسمی نزد بکارت م چیزی نشد   ولی هنوز یادش میفتم عصبانی میشم

منم اصلا حس نکردم  حس لذت نداشتم فقط ترسیده بودم خجالت میکشیدم و قفل شده بودم  بعدش اونقدررر گریه کردم وروم نشد حتی ب مامانم بگم  ب هیشکی نگفتم  الانم دارم اینومینویسم اشک توچشام جمع شده    هنوزم ازفکرش اذیت  میشم     کاش منم ازاین دخترایی بودم ک توبچگی باپسرا دکتربازی میکردن و ب اونجاهای هم دست میزدن  اونجوری میگفتم خودم کردم و حس بدی نداشتم  ولی الان حس میکنم بهم تجاوز شده   وای یادش افتادم چیکارکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺

چرا باید اجازه بدی به گردنت عطر بزنه

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
با مشت میزدی تو دهنش  بیشعور رو

فقط خداکنه هیچ کسی تو این شرایط گیر نکنه 

من آدمی نیستم که بخوام کم بیارم یا از حقم بگذرم و حرف زور بشنوم 

ولی اون لحظه خشک میشی 

من اصلا نفهمیدم چطوری اومدم بیرون چطوری رسیدم خونه 

انگار مغزم یخ زده بود 

حتی درست هم نمیتونستم راه برم 

برا خرید عید من تو اتاق پرو بودم  قفل در هم خراب بود  لخت بودم فقط سوتین و جین تنم بود ...

منم رفتم يه جا خريد كنم يه زيرزمين كوچولو بود ولي لباساش خيلي شيكه بعد فقط من بودمو فروشنده رفتم ك پرو كنم ديدم قفلش خرابه همونطوري رو لباسام شوميزو پوشيدم اه چه حس بديه

الان خیلی هاهم میگن چرا گردنت  چون خیلی عطر بو کرده بودم مشامم پر شده بود  به ساعد دستام ...

اینجور مواقع باید قهوه بو کنی.خودشون دارن اونجا

ربطی به پیش زمینه نداره اصلا.اینکه گردنتو جلو یه غریبه باز کنی معذبت نمیکنه؟

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
الان خیلی هاهم میگن چرا گردنت  چون خیلی عطر بو کرده بودم مشامم پر شده بود  به ساعد دستام ...

چه ربطی داره.

معمولا ی مقدار قهوه عطر فروشی ها دارن اونو بومیکنی بعد دوباره بقیه رو تست میکنی.

خدا لعنتش کنه مرتیکه هوسبازو 

ولی عزیزم شماهم حواست ب خودت باشه

جوری ازاول جدی رفتار کن که کسی جرات نکنه بخواد تعرض کنه

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰