2821
2789
عنوان

تجاوز 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33742 بازدید | 185 پست
بعد تو هیچی نگفتی؟؟؟ 

خداکنه هیچوقت واست پیش نیاد

اون زمان آدم مثه مجسمه میشه هیچ حرکتی نمیتونه انجام بده قفل میکنه اصن

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا لعنتش کنه,,خدا میدونه تا چند وقت حس شوک و وحشت باهات بمونه

کاش میگفتی عطرو رو مچ دستت امتحان کنه,لازم نبود بره سمت گردن

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
باید میگفتی روی دستت بزنه. چقدر کثیفن

الان خیلی هاهم میگن چرا گردنت 

چون خیلی عطر بو کرده بودم مشامم پر شده بود 

به ساعد دستامم زده بودم 

خیلی یهویی گف که بزنم گردنت 

خب من اصلا هیچ پیش زمینه ای نداشتم 😭😭

ببخشید همتون داری مسئله رو عادی جلوه میدین بهتره خودمونم بیشتر رعایت کنیم شما اشتباه از خودتون بوده گذاشتین ب گردن شما عطر بزنه اول بهتره خودمون رعایت کنیم بعد مردا رو متهم😑

الان خیلی هاهم میگن چرا گردنت  چون خیلی عطر بو کرده بودم مشامم پر شده بود  به ساعد دستام ...

عزیزم تو جلو هر فروشنده ای گردنتو باز میکنی؟

بعدشم تو از گردنت چطور میخوای بوی عطر رو بفهمی

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

برا خرید عید

من تو اتاق پرو بودم 

قفل در هم خراب بود 

لخت بودم فقط سوتین و جین تنم بود میخواستم لباس بپوشم 

مامانمم بیرون داشت با تلفن حرف میزد حواسش نبود

یهو یه مرد مریض در اتاق پرو رو باز کرد سر تا پام رو نگاه کرد منم جیغ کشیدم درو محکم بست رفت

خدا لعنتش کنه هنوزم کابوس میبینم بدن منو حتی برادرمم ندیده لعنتی 😭😭😭😭

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
خیلی رک و بدون تعارف بگم  تقصیر خودتونه  این همه سال عطر خریدم عطرو من بو میکنم نه اینکه ...

باشه همه چی تقصیر ما😔😔

تو چه پیش زمینه ای داری از آدمی که از بچگیت می‌شناختی و رفت و امد خانوادگی داری..... 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز