2777
2789

اره . اگه بهداشت رعایت کنی نه

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

وقتی بدبختی دست از سره ایران برنمیاره 

اینم چیز غیر عادی نیس

𝕾𝖔𝖒𝖊 𝖘𝖎𝖑𝖊𝖓𝖈𝖊 𝖘𝖍𝖔𝖚𝖑𝖉 𝖇𝖊 𝖙𝖗𝖆𝖓𝖘𝖑𝖆𝖙𝖊♣️🎭                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خبر اومدن وبا هم مثل خبر ابله میمونیه 

وبا هم همیشه هست و تک و توک مبتلا میشن 

ولی نه توی شهر های بزرگ که اب تصفیه دارن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

وقتی بدبختی دست از سره ایران برنمیاره  اینم چیز غیر عادی نیس

فقط تو ایران نیست، منشاء ش کشورای همسایه بوده که کشته هم داده

حالا این هیچی الان تو نت خوندم ترکیه اولین مورد ابله میمون رو ثبت کرد

چرا همه باهم🤦‍♀️

لطفا تا مطمئن نشدید همچین تایپیکایی نزنید 

الان ی نفر گفته آره ی نفر گفته نه شما به چه نتیجه ای رسیدی از این تاپیک ؟!

کم خوشبختی دور و ورمونه این شایعه ها رو پخش نکنید دیگه خواهشاً 

لطفا جای خدا نباشید. 
لطفا تا مطمئن نشدید همچین تایپیکایی نزنید  الان ی نفر گفته آره ی نفر گفته نه شما به چه نتیجه ا ...

من که از خودم درنیاوردم

وزارت بهداشت هشدارشو داده. تو نت سر کنید

این نمیشه ترویج نگرانی عزیزم! اطلاع رسانی کردن برای اینکه مردم رعایت کنن چیز بدی نیست!

وگرنه من خودم میدونم اومده، چه شهرایی درگیرن، حتی چند نفر مبتلان، اگه عنوان تاپیکمو سوالی نوشتم به خاطر این بود که گفتم شاید کمتر باعث ترس بشه

خدامرگم شوهرم چن روزه اسهاله😐😐😐😐

نه بابا عزیزم، اسهال استفراغ که همیشه تو تابستون بوده، خواهرم و شوهرش چند وقت پیشا اینطور شدن با دوتا بچه کوچیک

الانم خداروشکر تموم شد و رفت

وبا غیر از اسهال علائم دیگم داره 

من که از خودم درنیاوردم وزارت بهداشت هشدارشو داده. تو نت سر کنید این نمیشه ترویج نگرانی عزیزم! اطل ...

هر سال ی سری بیماری شیوع پیدا می کنه تو نواحی مختلف کشور حتی چند نفر رو هم می کشه، بیشترم تو قسمتای هم مرز با کشورهای همسایست مثلا سیستان استانای غربی 

دو سه سال پیش تب‌کنگو اومد، ی بیماری خیلی وحشتناک تر از وبا و کرونا...حتی تو دو سه تا استانم در حد ۴یا ۵ نفر کشته داد هشدارشم اومد ولی تو کل کشور پخش نشد پس نگران نباشید 

در کل تا وقتی فقط محدوده به دو سه تا استان و آمارش کمه مثلا به تعداد افراد مبتلا به این وبایی که شما داری ازش صحبت می کنی.... استانداری و یا فرمانداری اون شهر وظیفه اطلاع رسانی به مردم همون منطقه رو دارن نه کل کشور ...

وقتی از ی حدی رفت بالا شد مثلا ۱۰۰ به بالا درگیر اونوقت وظیفه همشهری هاست که به هم اطلاع رسانی کنند

در کل موفق باشی کاربر اطلاع رسان و آگاه 👍🙂

لطفا جای خدا نباشید.