2777
2789
عنوان

عکس سیسمونی دخترم. بیایـــن نظر

431 بازدید | 17 پست

داریم سیسمونی میچینیم تواین موردموندم بیاین نظربدین... 

توضیحات وروعکس دادم. 

وقتی خوندیدبگیدکدوم مدلودرست کنم یااصلالحاف درست نکنم ازهمین پتوژله ایابندازم براتخت؟

کوکو بزبز کوکو بزبز

هرکی هرجور دوست داره میتونه زندگی کنه😉     بیاین باهم مهربون باشیم به نظرم هم احترام بزاریم و نظرمونو محترمانه و بدون تندی بگیم😘💙🌌بر خلاف همه کاربر جدید😂قبلنا عضو نبودم فقط میخوندم😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخییییی مبارک باشه

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
https://s6.uupload.ir/files/img_20220701_110253_367_ep8y.jpg منظورم مدل پارچش نیستافقط اندازه لحاف

لحاف درست کن راحترم هست برای بچه منظورمه جاش راحتر میشه

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
لحاف درست کن راحترم هست برای بچه منظورمه جاش راحتر میشه

ببگیر ببخشید درست کن و گوشیم خودش تایپ کرد