2821
2789
عنوان

ارتودنسی🦷

63 بازدید | 4 پست

بچه ها من خودم سر ارتودنسی خیلیییییی اذیت شدم🥲

و واقعا زجر کشیدم حالا میخوام ماجراشو براتون بگم اگه میدونین دلشو ندارین نخونین🙏🏻

دیدم خیلیا در مورد ارتودنسی سوال دارن گفتم بذار این تاپیکو بزنم به سوالایی که میتونم جواب بدم 

مشکل من از اونجایی شروع شد که دو تا دندون دائمی جلوم در اومدن سمت چپی اما همونطور توی لثه مونده بود 

و دکتر مجبور شد لثمو با تیغ بتراشه🥺

دندونای جلوم خیلییی جلو بور یعنی یه خرگوشی وحشتناک 

کلا اعتماد به نفسمو ازم گرفته بود اونم فک کنین تو سنی حساسی مثل ۱۲ سالگی 

خلاصه رفتم دکتر ارتودنسی و قرار شد ۶ تا دندون شیری مو بکشم 

تو یه روز همه رو کشیدم و صبر کردیم تا دندونای دائمی در بیاد و بعد ۴ تای اونارو کشیدم ۲ تا پایین ۲ تا بالا 

و بعدش ارتودنسی کردم که اونم ماجراها داره 

ولب واقعا ارزششو داشت و خیلی خوشحالم اینکارو انجام دادم 

منکه از دندونام متنفر بودم بعد از پایان کار همش میرفتم جلو آینه برا خودم حرف میزدم😂😂

یکی یکی رویاهام تبدیل به خاطره میکنم✨️🥰                           کنکوری ام میشه لطفا برای رسیدن به هدفم برام دعا کنین؟🥺                                                                                   
خب شما دندون نهفته داشتی وگرنه ارتودنسی چیز وحشتناکی نیست من ذره ایی درد حس نکردم

آره دقیقا خود ارتودنسی اصلا وحشتناک نیست 

و میگم خیلی ارزششو داشت به نظرم 👌🏻

یکی یکی رویاهام تبدیل به خاطره میکنم✨️🥰                           کنکوری ام میشه لطفا برای رسیدن به هدفم برام دعا کنین؟🥺                                                                                   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره واقعا خیلی تاثیر داره مخصوصا تو نامنرتبی های شدید خیلی موثره دکتر من هم خیلی خوب بود قبلا دیده بودم کارش رو که بازدهی داره واسه همین دیگه زاید نگران نبودم دکتر نگار حدادی کارش خوبه توی ارتودنسی تو پیجش هم میذاره عکس بیمارا رو می تونی ببینی که چی میگم