خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
جاان دلم ایشالا تنش سالم باشه شما درد سینه هاتونم کم شده بود؟
یه روز بود یه روز نبود ببین من کلا میفهمم استرستو فقط میخوام بدونی هرچیزی نشونه سقط نیس خدایی نکرده.با دکترت درارتباط باش.ممنون خدا تو دلی شما رو نگه داره براتون
ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
درد سینه کم شده چی؟ چندجا خوندم میتونه دلیلش کم شدن هورمون بارداری باشه نگرانم
من اصلا یادم نمیاد تو بارداری درد سینه داشتم ولی تو دوتا بارداری دخترام لکه بینی داشتم و خونریزی خیلی هم شدید بود تا ۴ ماه استراحت مطلق داشتم شما هم استراحت کن برای توالت رفتن از توالت فرنگی استفاده کن حمام در حد فقط ۵ دقیقه بیشتر نشه
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم