2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من از اعتماد به دکترا خیلی ضربه خوردم میترسم بهشون اعتماد ندارم

من هفته ۱۷ هستم دکترم حتی یکبارم برام ننوشته تو سونو طول سرویکس رو اندازه بگیرن 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
ممنون عزیز اخه خیلی فعالیت دارم با شیاف خیالم راحت بود الان دکترمم نیست قطع کردم خیلی درد دارم

اگه نگرانی میتونی استفاده کنی من طول سرویکسم تو بارداری خوب بود ولی هر شب شیاف میزاشتم 

مشکلی نداره فقط سطح پروژستونو بالا میبره خیالتم راحت میکنه

پروردگار مهربانم اگر صدها هزاران بار سجده شکر به جای بیارم بازهم در مقابل نعمتی که به من دادی کم است.🤲🏻💖👶🏻👶🏻💖 خدایا شکرت ♥️♥️♥️
ممنون عزیزم ،شما تا چند هفته استفاده کردین

من از ۶ هفته تا ۳۶ هفته بخاطر قبلن سقط داشتم دکترم بهم میگفت بزار آمپول نه فقط شیاف دیگه از ۲۵ هفته به بعد یه شب در میون دو شب در میون و اینا....

ببین اگه میخای طبیعی زایمان کنی اذیت میشی خیلی شیاف نزار چون دهانه رحم رو کلفت میکنه

من خودم سز شدم

پروردگار مهربانم اگر صدها هزاران بار سجده شکر به جای بیارم بازهم در مقابل نعمتی که به من دادی کم است.🤲🏻💖👶🏻👶🏻💖 خدایا شکرت ♥️♥️♥️
من از ۶ هفته تا ۳۶ هفته بخاطر قبلن سقط داشتم دکترم بهم میگفت بزار آمپول نه فقط شیاف دیگه از ۲۵ هفته ...

ممنون عزیزم برام فرقی نداره منم الان یشب در میون میزارم  ،منم سابقه سقط دارم

اینسری که خواستی بری سونو انومالی به دکتر بگو اونجا هم بهت میگه خیالت راحت میشه

آنومالی رو رفتم 

ان تی رو سه شنبه رفتم بچه سالمه خداروشکر 

بازم حرفی از طول سرویکس نزد

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
آنومالی رو رفتم  ان تی رو سه شنبه رفتم بچه سالمه خداروشکر  بازم حرفی از طول سرویکس نزد

خداروشکر عزیز،باز اینسری از دکترم بپرس خیالت راحت میشه اما تو سونو ها معمولا میزنن طول سرویکسو