2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مامان منم ۱۳ داشت فروخت 

اپل ایدیش هم که بازیابی نمیشد تا چند روز

یه دردسری کشیدیم براش

من درد خیانت رو کشیدم.دو بیماری لاعلاج دارم.چند آزمون مهم برای مهاجرت.پدد مادرم پیر و مریضند و نمیتونم یه بار اضافی روی دوش اونا بشم.این سایت برای دردل منه.این ها رو برای اینکه کسی بهم ترحم کنه ننوشتم.فقط نوشتم اگر قصد دارید زخم زبان بزنید.طعنه بزنید.مسخره کنید یا تهمت بزنید بدونید دارید به چه کسی آسیب میزنید

وا شارژر و هندزفری که تو جعبش هست

شارژر اصلیش زود خراب میشه خیلی ظریفه حالا من کلا زود شارژر خراب میکنم

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

چرا باید مراقب شارژش باشی؟ من نزدیک پنج ساله دارمش هیچ مراقبتی نکردم ولی اخ نگفته   سامسونگم سر سه سال خراب شد 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
نه این جدیدا نداره هیچ

اوه 

من ایکس گرفتم داشت

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

وا شارژر و هندزفری که تو جعبش هست شارژر اصلیش زود خراب میشه خیلی ظریفه حالا من کلا زود شارژر خراب م ...

سری ۱۲ هندزفری رو حذف کردن‌برای بالا بردن فروش ایرپاد سری ۱۳ هم شارژرو حذف کردن

ما آبادانیا