2777
2789
بنظرت حس پسردایی مامانم بهم چیه؟؟؟ میدونه من سال99 با ایدی تلگرام ینفر دیگه یواشکی بهش پیام دادم؟؟؟ ...

دوختر تو چقد ساده ای سال 99 کجا سال 401،کجا اون فراموش، کاره یادش نمیاد نگران نباش، بهت دلباخته مطمئنم ولی می‌ترسه کسی تو زندگیت باشه

سکوت سرشار از ناگفته هاست
بنظرت با اکانت فیک اینستا پیام میده منو امتحان کنه؟؟ یا کسیو میفرسته که منو امتحان کنه؟؟؟ اگه اره چ ...

ن اهل امتحان کردن نیست چون بهت ایمان داره ولی زیاد تو کاراش کنکاش، نکن از فضول بازی خوشش نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت با اکانت فیک اینستا پیام میده منو امتحان کنه؟؟ یا کسیو میفرسته که منو امتحان کنه؟؟؟ اگه اره چ ...

آه دختر تو چقد صدام میکنی من امروز یکم مریضیم بخاطر همون حوصله نداشتم بیام سایت

آه دختر تو چقد صدام میکنی من امروز یکم مریضیم بخاطر همون حوصله نداشتم بیام سایت

وواای ببخشید ممنون جوابمو دادی

ببخش زیاد سوال کردم ناراحت نشیا🌹💗

یه دختر28 ساله شیطون😊
بهت حس داره ولی خجالت میکشه یکم بهش، توجه کن 

واسه منم میگی عزیزم؟

کنکور چی قبول میشم؟ دولتی یا ازاد؟ کجا قبول میشم؟ 

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰 
اول بگو اهل کجایی تا بگم 

شیراز

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰 
واسه منم میگی عزیزم؟ کنکور چی قبول میشم؟ دولتی یا ازاد؟ کجا قبول میشم؟ 

دولتی قبول میشی رشتت رو نمیدونم ولی حس میکنم پرستاری تهران 

دولتی قبول میشی رشتت رو نمیدونم ولی حس میکنم پرستاری تهران 

ممنون عزیزمم⚘