2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از منم بگوووو گلم😶😢 خصوصیاتمو بگو کی پیشرفت میکنم از لحاظ مالی؟ کنکور فنی حرفه ای دانشگاه تهران ...

چقد سوال داری خوش، اخلاق و تودل برویی زود اعتماد میکنی و زود باوری یکم شیطونی و با محبت با یکی از فامیلاتون آشنا میشین و دل می‌بندید بله قبول میشی نگران نباش

سکوت سرشار از ناگفته هاست
چقد سوال داری خوش، اخلاق و تودل برویی زود اعتماد میکنی و زود باوری یکم شیطونی و با محبت با یکی از فا ...

مال منم بگو خصوصیات اخلاقی ظاهری کلا هرچی حس میکنی؟

و اینکه کی ازدواج میکنم؟به کسی که میخام میرسم؟حسش نسبت بمن چیه؟

چقد سوال داری خوش، اخلاق و تودل برویی زود اعتماد میکنی و زود باوری یکم شیطونی و با محبت با یکی از فا ...

حس پسرخالم بهم چیه ؟؟؟

چی راجبم فکر میکنه؟؟؟

چند وقت دیگه ابراز علاقه میکنه؟؟؟

یه دختر28 ساله شیطون😊

حس پسرخالم بهم چیه ؟؟؟

چی راجبم فکر میکنه؟؟؟

چند وقت دیگه ابراز علاقه میکنه ؟؟؟

@4156  

یه دختر28 ساله شیطون😊
چجوری توجه کنم؟؟؟ چه‌حسی بهم داره؟؟ چکار کنم ابراز کنه حسشو؟؟ توروخدا راهنمایی کن😢 @4156 &nbs ...

خوب من چی بگم از حس زنونت استفاده کن باهاش، سرد برخورد نکن

بنظرت حس پسردایی مامانم بهم چیه؟؟؟

میدونه من سال99 با ایدی تلگرام ینفر دیگه یواشکی بهش پیام دادم؟؟؟ توروخدا بگو که نمیدونه چندبار از نزدیک دیدمش ولی عادی برخورد کرد باهام 

یه دختر28 ساله شیطون😊

بنظرت با اکانت فیک اینستا پیام میده منو امتحان کنه؟؟ یا کسیو میفرسته که منو امتحان کنه؟؟؟

اگه اره چند وقت دیگه؟؟

@4156  

یه دختر28 ساله شیطون😊
من کی ازدواج میکنم بهش میرسم خصوصیاتمو بگو

مهربونی قدت ن زیاد بلنده ن زیاد کوتاه تو پری چشمات قهوه‌ای هستن یکم زود صمیمی میشی و زود رنجی دل نازکی داری