2777
2789
عنوان

اعداد جفت

233 بازدید | 6 پست

دوستان من امشب خیلی تو یه موضوعی پکر بودم و بطور اتفاقی ساعت جفت ۲:۲ دیدم و معنیش دقیقا همون نیتم بود. ولی خب بعضیا میگن باید حتما چندین بار اون عدد ببینی تا معنی داشته باشه برات. با یکبار دیدن پیامی ندازه؟ نظر شما چیه؟ ایا واقعین؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

من اعتقاد دارم و کلا دیدم بهشون مثبته فکر میکنم یه اتفاق خوب قراره بیوفته بله عزیزم یک بار هم کافیه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
من اعتقاد دارم و کلا دیدم بهشون مثبته فکر میکنم یه اتفاق خوب قراره بیوفته بله عزیزم یک بار هم کافیه& ...

وایی خداکنه😢 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خواهر گرامی ببخشید نظر می دم و مزاحم می شم 

اما تاپیک های شما واقعا رو مخ هست

اخه یک ادم مذهبی چرا باید تا این حد خرافاتی باشد 

نمی گم مسائل غیبی و ... وجود ندارد خیر 

اما توجه داشته باشید اگر اینجور قضایا واقعی باشه یا الهی است که از معارف دین بدست می اید که قطعا این عدد جفت مستثنی از معارف دینوهست و یا غیر الهی و واقعی که جزو کارهای شیطانی هست و دین اونرو تایید نکرده و یا کاملا الکی هست و هیچ پشتوانه خدایی و یا شیطانی نداره  و یه جایی ازتون خوندم که فرمودید شیطانی نیست 

مثل اینکه نمی دونید کار بیهوده از شیطان هست 

خداوند می فرمایند مومنین از کار های بیهودی دوری می کنند سوره مومنون ایه ۳ در کل خیلی اعصاب خورد می شه تاپیک هاتون رو می خونم 

از به مذهبی بعیده این کارا 

خواهر گرامی ببخشید نظر می دم و مزاحم می شم  اما تاپیک های شما واقعا رو مخ هست اخه یک ادم مذهب ...

خب نخونید کسی مجبورتون نکرده منم اصلا نخواستم نظر بدید . درضمن تاپیکهایی ک من زدم اکثرشون مال چندین ماهه پیشه. درضمن حتما یچیزی درباره اعداد جفت میدونم که تاپیک زدم. اینا مربوط ب قانون جذبه ک فلسفه طولانی داره . خودمم هنوز راجع بهش در حال تحقیقم. درضمن به هیچکس ربطی نداره من چ تاپیکی میزنم. اقای محترم اینجا سایتش مربوط به خانمهاس شماکه خوب درباره همه تاپیکهای من نظر میدید که دیگه باید اینو بدونید 

خواهر گرامی ببخشید نظر می دم و مزاحم می شم  اما تاپیک های شما واقعا رو مخ هست اخه یک ادم مذهب ...

درضمن اسمتون اشتباهی خوندم اول فکر کردم خانم هستید درخواست دوستیتون رو قبول کردم .😑

خب نخونید کسی مجبورتون نکرده منم اصلا نخواستم نظر بدید . درضمن تاپیکهایی ک من زدم اکثرشون مال چندین ...

اولا که تاپیک گذاشتی که ملت نظر بدن  و درباره اینکه این سایت حتما برای خانم هاست سخت در اشتباه هستید و اگر اینطور بود موقعی که پروفایل درست کردم گزینه مرد رو نمی زاشت و... اگر ببینم تاپیک کسی مسائل زنانه باشه حتی واردش نمی شم چه رسد به .... و در ضمن خانوم محترم تو تابیک نوشتی ایا واقعین ؟ 

سوال پرسیدی جوابتو دادم چرا بهتون بر می خوره 

و دوما قانون جزب اصلا مسئله فلسفی اخه مسائل روانشناسی و ‌...... هست و هیچ ربطی به فلسفه نداره (فلسفه به جهان هستی ،وجود،مراتب وجود و ...می پردازد و نه اینجور مسائل سوما بهیچ وجه من الوجوه مسئله قانون جزب از نظر علوم طبیعی (فیزیک و ‌....) هیچ مبنایی نداره و از نظر دینی هم اگر بحث شکر گذاری باشه که خوب اما مسئله جزب اصلا مورد اشاره واقعه نشده (البته من ندیدم و فکر نکنم باشه) و حالا خود دانید 

و نکته بعدی که به عرضتون برسونم من دلیل اینکه درخواست دوستی دادم اصلا قصد دوستی نعوذ بالله نداشتم بلکه پیامی رو می خواستم خصوصی(و تا حدی مهم) براتون بفرستم که حتما می گفت باید درخواست دوستی بدی