2821
2789
عنوان

کیست تخمدان

615 بازدید | 10 پست

سلام خانوما شبتون بخیر میشه لطفا بهترین تجربه راهکارتونو بگید که چیکار کنم فولیکول تبدیل به کیست نشه من فولیکول ۱۸ داشتم غالب بود ولی نگو ازاد نشده شده کیست من خودمم پریود نمیشم امپول زدم دکتر گفت رد میشه حالا میشه تجربتونو بگید ممنون میشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کلا کیست سازه تخمدانت یا قرص خوردی کیست شده؟ 

نه کیست ساز نیست pco بودم رفع شد حالا چهار ماه پیش دارو مصرف کرده بودم اون دارو ها ربطی به فولی و پریود نداشت با پروژسترون عادت شدم ولی یه فولی داشتم که تبدیل به کیست شد ۳ سانتی

سرخود نزن قرص دوفاتسون از ۱۵ سیکلت تا ۱۰ روز بخور کیست نمیشه

عه اون نمیذاذه کیست سه اتفاقا چهار ماه پیش دکتر کرج همین دوفامد با فولیک اسید و متفورمین داد با ویتامین د

عه اون نمیذاذه کیست سه اتفاقا چهار ماه پیش دکتر کرج همین دوفامد با فولیک اسید و متفورمین داد با ویتا ...

اره دوفامد همون دوفاتسونه متفورمین هم گلوکوفاژ بخور که خارجیشه نمیزاره کیست دربیاری تخمک گذاریت رو منظم میکنه من با همین گلوکوفاژ جواب گرفتم بعد ۳ ماه باردار شدم منم کیست نداشتم با قرص تحریک تخمک کیست دراوردم بعد بارداریم خودش دفع شد

عزیزم شما الان حامله ای ؟ پس برا منم دعا کن مثل اینکه شماهم چشم انتظار بودی 😘 پس مثل ماهارو درک میک ...

اره عزیزم منم یک سال باردار نشدم. ایشالا که به زودی باردار میشی مشکل زن راحت حل میشه مرده که سخت درمان میشه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز