2777
2789
عنوان

چراخدابرام کاری نمیکنه

98 بازدید | 7 پست

سی سالمه توزندگیم همه چیزو مثل ارامش زندگی مشترک دل خوش پول همسر همه چیزو ازدست دادم الان ب دلایلی تنها بابچم زندگی میکنم نپرسین حوصله ندارم بگم فقط ارومم کنید چرااین همه بلا سر یه نفر اخه گناه من چیه بخدا خسته شدم دیگه چراخدا صدامو نمشنوه

تنها نیستی خواهر.... همه ما هم مشکل داریم و ناله میکنیم چرا خدا صدامونو نمیشنوه😢😢😢

اخه بدبیاری پشت هم اینهمه خدارو صدامیکنم بازم حال اونایی ک بهم بدکردن بهتره تامن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بدبیاری پشت هم اینهمه خدارو صدامیکنم بازم حال اونایی ک بهم بدکردن بهتره تامن

منم چند وقتیه خانواده شوهرم حالمو گرفتن....۴ ساله شوهرم داره عذابم میده...خدا روز ب روز داره بیشتر بهش میده...کلا نمیدونم حکمتش در چیه...

درس خوندی؟؟؟

سرکار میری؟؟

اگه دوس داشتی جواب بده عزیزم

منم چند وقتیه خانواده شوهرم حالمو گرفتن....۴ ساله شوهرم داره عذابم میده...خدا روز ب روز داره بیشتر ب ...

دیپلمم سرکار کاردرمنزل بخاطر بچم ک کلاس اول میخوادبره باید باشم

دیپلمم سرکار کاردرمنزل بخاطر بچم ک کلاس اول میخوادبره باید باشم

بنظرم درستو ادامه بده برو سر کاری ک درامد بیشتری داشته باشی...اونطوری بهتره..بیشتر تو اجتماع قرار میگیری و انشاا... یه بخت خوب نصیبت میشه...یه خانوم با شرایط شما بیشتر باید تو اجتماع باشه...بنظرم شما خیلی منزوی شدی....بچه ت هم ک دیگه بزرگ شده میره کلاس ۲ تقریبا از آب و گل دراومده...بیشتر ب خودت برس...انشاا... زندگیت درست میشه

بنظرم درستو ادامه بده برو سر کاری ک درامد بیشتری داشته باشی...اونطوری بهتره..بیشتر تو اجتماع قرار می ...

کلاس اول میخوادبره امسال طلاق نگرفتم ک حوصله دادگاه ندارم وچون بچمو ازدست میدم دنبالش نرفتم دارم بابچم دوتایی زندگی میکنیم

کلاس اول میخوادبره امسال طلاق نگرفتم ک حوصله دادگاه ندارم وچون بچمو ازدست میدم دنبالش نرفتم دارم باب ...

خب تقریبا یکم خودتو آماده کن برا بیرون خونه رفتن...انشاا... خدا کمکت کنه زندگیت درست بشه...بنظرم شاد باش و بخند تا کارات درست بشه