2789
عنوان

ترمیم معدل

413 بازدید | 22 پست

سلام شبتون بخیر 

چند تا سوال درباره ترمیم معدل داشتم 

کی باید واسه ترمیم معدل اقدام کرد ؟

چند بار میشه ترمیم معدل کرد ؟؟؟؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام یکبار می شه ترمیم کرد ، هم شهریور ماه می شه که ثبت نامش شروع شده ، هم دیماه

خیلی ممنون جواب ترمیم معدل چند وقت بعد از آزمون ها میاد وچه جوری باید متوجه بشیم 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
اون برا قبل بود  اگر تاثر قطعی معدل و حذف عمومی ها نصویب بشه ۱۰ بار فرصت ترمیم هست

ببخشید میشه لینک سایتی که این خبر رو منتشر کرده بدید ؟؟؟

بله قطعی شد 

کِییییییییی؟ اخبار گفت؟

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
سلام یکبار می شه ترمیم کرد ، هم شهریور ماه می شه که ثبت نامش شروع شده ، هم دیماه

ببخشید برا دی ماه زمان ثبت نام کی هست؟؟😭

بعد باید کجا برم چیکار کنننم کل تاپیکام راجب همینه دارم دق میکنم من دوازدهمین فقط نمراتو نشون دادن حتی معدلم برا کنکور هنوز نزدیم.... نمراتممم افتضاحههه معدلم ده میشه😭😭😭

کِییییییییی؟ اخبار گفت؟

اجازه بدید سایتی که خبر رو منتشر کرده پیدا کنم