2777
2789
عنوان

فیشیال

146 بازدید | 9 پست

کسایی که فیشیال صورت انجام دادن میشه بگید چطوربوده تاثیر داشته یا نه موقته؟

و اینکه یک بار کافیه یا مرتب باید انجام بشه تا تاثیر داشته باشه؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستیدخیلیییی نیاز به دعاتون دارم.ممنونم مهربون  

من ۱ماه که انجام دادم برا اولین بار..گفت دیگه نیار نیست فقط از اسکراپ حتما استفاده کن..وبا ژل شستشو صورتتو بشور.اونوقت دیگه نیاز نیست دوباره بیای

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱ماه که انجام دادم برا اولین بار..گفت دیگه نیار نیست فقط از اسکراپ حتما استفاده کن..وبا ژل شستشو ...

بعد الان تاثیرش مونده؟

چه فرقی کرده صورتت؟

بعد الان تاثیرش مونده؟ چه فرقی کرده صورتت؟

اره تاثیر داره..روشن‌تر شده.پوستمم لیفتراک شده.مخصوصا بعداز اسکراپ..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

عزیزم من صورتم صافه ولی جوش های ریز زیر پوستی دارم که معلوم نیستن اما خودم اذیت میشدم و به فکر فیشیال و میکرو صورت بودم تا این که یه روز که وقت گرفته بودم و میخواستم برم برای فیشیال اتفاقی رفتم لوازم آرایشی بگیرم از فروشنده ی آشنا خلاصه بهش گفتم دارم میرم فیشیال گفت اشتباه نکن

فیشیال و میکرو بدترین کاریه که میتونی با پوستت بکنی

خودش ارایشگره بهم گفت من حتی دستگاهشم دارم و میفروشم اما از من ب تو نصیحت نکن چون چربی های زیر پوست رو میکشن و دستکاری میکنن و پوست توی ظاهر خوب میشه اما تو دراز مدت با مرگ سلولی همراهه

این بود که من نرفتم و به پیشنهاد اون صبح ها صورتمو با آب و صابون میشورم و آبرسان میزنم و روغن هسته انار میزنم الان خداروشکر پوستم خوبه داره نتیجه میده

این نظر منه حالا خودت میدونی

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اره تاثیر داره..روشن‌تر شده.پوستمم لیفتراک شده.مخصوصا بعداز اسکراپ..

مرسی عزیزم

پس به شما گفت یک بار کافیه

چرا یه سری میگن باید مداوم انجام داد؟

عزیزم من صورتم صافه ولی جوش های ریز زیر پوستی دارم که معلوم نیستن اما خودم اذیت میشدم و به فکر فیشیا ...

مرسی عزیزم

ممنونم از راهنماییت