2777
2789

خش:)

منم سوگلی هسدم 17سالمه

سوال دیگه اگ داری درخدمتم گلبم🤗😂💜

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوهوم  به نام خدا  هعی حس بدیه جداشدن اگر عاشقش باشی بنده هم یه عاشق دیوانه هستم با کلی ...

مام‌سه‌سال‌دوست‌بودیم‌‌با‌بدبختی‌نامزد‌کردیم‌ک‌الاگ‌جونم‌ب‌لبگ‌رسیده🙂

خوشم‌عزیزم‌ خاطر‌ه‌ای‌چیزی‌بگین‌حوصله‌ام‌سر‌رفته

همچ😅

چیزی ب ذهنم نمیرسه تو تعریف کن😂

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔
اوف‌‌تا‌دلت‌بخواد😑😥 اعصابش‌صفر اخلاقش‌صفر عشقش‌ب‌کار‌۱۰۰ ی‌درصد‌وقت‌نداره‌‌فقط‌فکرش‌اون‌کار‌کو ...

چرا از اول باهاش رل زدی و بعدشم روش کراش که الان اینجوری شه مگه نمشناختیش 

عشق سن و سال نمیشناسه یهو دیدی دلت رف 
همچ😅 چیزی ب ذهنم نمیرسه تو تعریف کن😂

خودم‌پسر‌داییم‌خواستگارم‌بود‌بعد‌من‌نامزد‌کردم‌اونم‌نامزد‌کرد‌شب‌پاگشون‌اینو‌زنش‌اومدن‌عکس‌بگیرن‌منم‌باندو‌وصل‌کردم‌ب‌گوشی‌خودم‌با‌اهنگ‌میخوندیم‌زیاد‌بودیم‌بعد‌‌دختر‌عمه‌ی‌عروس‌مگفت‌وایی‌صدای‌باندو‌بیارین‌پایین‌منم‌لجم‌گرفته‌بود‌باهاشون‌جنگم‌شد‌پسر‌داییمم‌عاشق‌من‌طرف‌اونارو‌نمیگرفت‌هیچی‌عروس‌قهرش‌گرفته‌بود‌باهر‌بدبختی‌خواستن‌عکس‌بگیرن‌من‌دابسمش‌درست‌میکردم‌خلاصه‌همه‌ی‌عکساشون‌ب‌فنار‌رفت‌چون‌پسر‌داییم‌یکشم‌نگاه‌نکرده‌بود😁

خودم‌پسر‌داییم‌خواستگارم‌بود‌بعد‌من‌نامزد‌کردم‌اونم‌نامزد‌کرد‌شب‌پاگشون‌اینو‌زنش‌اومدن‌عکس‌بگیرن‌منم ...

🤣🤣🤣🤣