2789
عنوان

شوهر‌میخوام

1812 بازدید | 75 پست

۲۱ سالمه اصلا دوس ندارم‌ ازدواج‌ کنم ولی بخاطر خانوادم مجبورم خیلی اذیت میکنن سرکوچیکترین چیزا مامانم داد و بیداد میکنه امروز صبح تو خیابون‌با صدای بلند داشت فوشم‌میداد سر یه چیز مسخره یا بابام که دیگه‌ نگم کلا دیگه خسته شدم چیکار‌کنم‌؟ من‌خواستگار ندارم اصلا دانشگاهم نمیزارن برم سرکارم‌که هیچی بیرونم تنها نمیزارن من چه غلطی کنم چیکار‌کنم چجور از این‌خونه و از این محدودیتا راحت بشم؟

میشه برام یه صلوات بفرستین؟مرسی از همه💚حال روحیم خیلی داغونه دلم گرفته.❤برام دعا کنید امام رضا منم بطلبه خیلی دلتنگ آقا امام رضا هستم خیلییی دلم میخواد بشینم تو حرم آقا تا میتونم گریه کنم انقدر که دستامو بگیره دلم میخواد از غذای حرم بخورم قرعه کشی میکنن اسم منم دربیاد.💛لطفا اگه کامنتی گذاشتم که با عقاید شما یکی نبود احترام بزارید و بحث ودعوا نکنید هرکس یه عقایدی داره.🌸💗💜نام کاربریمو هرچی میزدم قبول نمیکرد یهو اینو زدم قبول کرد و اینکه تازه واردم نیستم قبلا عضو بودم رفتم ولی باز اومدم.🤍مهربون باشید زخم زبون نزنید قضاوت نکنید کسی رو که ممکنه یه روز دقیقا تو همون شرایط باشید🧡برای کنکورم دعا کنید امسال قبول بشم💛🌻🌼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تحصیلاتت چیه

خودت نرفتی دانشگاه یا اونا فک میکنن محیط دانشگاه واسه دختر بده؟

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

خونه شوهرم فکر نکن مادرشوهر خواهر شوهر و خود شوهر میزارنت لای پر قو

از این خبرا نیس

رویا نباف

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بیا شوهر من مال تو

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

سلام

ازدواج برای فرار از خونه یکی از بزرگترین اشتباهاتی هست که دخترها مرتکب میشن فقط تصور کنید با شوهرتون هم به مشکل بخورید تو خونه هم که حامی ندارید در اون صورت چکار میکنید؟ پس بیگدار به آب نزنید

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
تحصیلاتت چیه خودت نرفتی دانشگاه یا اونا فک میکنن محیط دانشگاه واسه دختر بده؟

نه بابا من عاشق این‌بودم برم

میشه برام یه صلوات بفرستین؟مرسی از همه💚حال روحیم خیلی داغونه دلم گرفته.❤برام دعا کنید امام رضا منم بطلبه خیلی دلتنگ آقا امام رضا هستم خیلییی دلم میخواد بشینم تو حرم آقا تا میتونم گریه کنم انقدر که دستامو بگیره دلم میخواد از غذای حرم بخورم قرعه کشی میکنن اسم منم دربیاد.💛لطفا اگه کامنتی گذاشتم که با عقاید شما یکی نبود احترام بزارید و بحث ودعوا نکنید هرکس یه عقایدی داره.🌸💗💜نام کاربریمو هرچی میزدم قبول نمیکرد یهو اینو زدم قبول کرد و اینکه تازه واردم نیستم قبلا عضو بودم رفتم ولی باز اومدم.🤍مهربون باشید زخم زبون نزنید قضاوت نکنید کسی رو که ممکنه یه روز دقیقا تو همون شرایط باشید🧡برای کنکورم دعا کنید امسال قبول بشم💛🌻🌼