2777
2789
عنوان

همسر پزشک

288 بازدید | 10 پست

یکی اومده سال ۲سال دیگه درسش تموم میشه ولی تو این ۲سال باید تحت حمایت پدرش باشیم .شما بودید قبول میکردید .همیشه ازین که موقع ازدواجم شوهرم دستش تو جیبش نباشه میترسیدم .خودم پزشک نیستم اما پدرم پزشکه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیسانس خودم سال دیگه تموم میشه میخوام ارشد بگیرم

به نظرم یه پزشک فقط با یه پزشک میتونه ازدواج کنه بازم شرایط واسه هرکسی فرق میکنه

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

من بودم قبول میکردم🤷🏻‍♀️

البته بستگی داشت اگر خیلی دوسش داشتم و همه چیزاشم خوب بود و اینا

چون رشته ایی که داره تا بخواد به نتیجه برسه هنوز خیلیییی راه طولانی ایی داره و سخت البته

باید خوب همراهیش کنی

درس خوندنا و تلاش کردنای زیاد داره،طرحش ممکنه شهرا و شایدم روستاهای مختلف بیوفته،شیفتای ۲۴ساعته داره

کلا خیلی سخته

ولی اگر عاشق بودم آره قبول میکردم

ما هم اون اولی که همو دیدیم عشقم هیچی نداشت ، یه بچه دبیرستانی بود البته پدرش وضعش خوب بود اما از ابن مدل اخلاقا بود که میگفت من بابد رو پای خودم واییم و از بابام نمبگیرم و اینا ولی پای عشقمون موندیم الان خداروشکر خداروشکر همه چی داره بهترینشم داره 

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

نه بقیه اوکیه

پس پدرت رو دیدی و تجربه هم داری دیگه تصمیم گیری نباید سخت باشه برات

بهرحال سرکار میره

توی طرحشم میتونه چندبیمارستان شیفت بده و کارانه هم میگیرهولی چند سال اول باید یه کم سختی بکشین