2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

137 بازدید | 11 پست

تورو خدا اگه کسی اینجاس فقط یه بار تو دلش برام دعا کنه یا صلواتی چیزی بفرسته فردا کنکور دارم😭😭

بچه هایی که کنکور دارین یه حمد برام بخونین و بهم بگین تا منم براتون بخونم😢انشالله فردا سربلند بیرون میایم💖برا همتون آرزوی موفقیت دارم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم عزیزم موفق باشی  منم فردا کنکور دارم😎😂بریم که..

عزیزم انشالله که موفق باشی. آزمونی گزینه دو یا قلمچی بنظرت؟ کدوم برای کنکور خوبه؟ 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
عزیزم انشالله که موفق باشی. آزمونی گزینه دو یا قلمچی بنظرت؟ کدوم برای کنکور خوبه؟ 

ممنون گلم❤

من ازمون ماز می دادم به نظرم از همه آزمون ها بهتر و کامل تره پاسخنامه اش عالیه 

گزینه دو هم می دادم اونم معقول و خوبه اما قلمچی ندادم چون خیلی سطحش بالا تر بود و به نظرم زیاد استاندارد نبود 

من خودم با ماز اوکی تر بودم 

ممنون گلم❤ من ازمون ماز می دادم به نظرم از همه آزمون ها بهتر و کامل تره پاسخنامه اش عالیه  گز ...

پس یعنی من گزینه دو برم؟ چون سطح خیلی بالاتر از کنکور ک بدردم نمیخوره من هم سطح کنکور میخوام 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
اگه می خوای حضوری بدی بله گزینه ۲  چون ماز کلا انلاینه

مممنون از نظرت عزیزم