2789
عنوان

کنکور تجربی

140 بازدید | 11 پست

تورو خدا اگه کسی اینجاس فقط یه بار تو دلش برام دعا کنه یا صلواتی چیزی بفرسته فردا کنکور دارم😭😭

بچه هایی که کنکور دارین یه حمد برام بخونین و بهم بگین تا منم براتون بخونم😢انشالله فردا سربلند بیرون میایم💖برا همتون آرزوی موفقیت دارم... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوندم عزیزم موفق باشی  منم فردا کنکور دارم😎😂بریم که..

عزیزم انشالله که موفق باشی. آزمونی گزینه دو یا قلمچی بنظرت؟ کدوم برای کنکور خوبه؟ 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
عزیزم انشالله که موفق باشی. آزمونی گزینه دو یا قلمچی بنظرت؟ کدوم برای کنکور خوبه؟ 

ممنون گلم❤

من ازمون ماز می دادم به نظرم از همه آزمون ها بهتر و کامل تره پاسخنامه اش عالیه 

گزینه دو هم می دادم اونم معقول و خوبه اما قلمچی ندادم چون خیلی سطحش بالا تر بود و به نظرم زیاد استاندارد نبود 

من خودم با ماز اوکی تر بودم 

ممنون گلم❤ من ازمون ماز می دادم به نظرم از همه آزمون ها بهتر و کامل تره پاسخنامه اش عالیه  گز ...

پس یعنی من گزینه دو برم؟ چون سطح خیلی بالاتر از کنکور ک بدردم نمیخوره من هم سطح کنکور میخوام 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
اگه می خوای حضوری بدی بله گزینه ۲  چون ماز کلا انلاینه

مممنون از نظرت عزیزم