2777
2789
عنوان

مامانا میاین

89 بازدید | 19 پست

اول از همه بگم من اهل ارایش نیستم در حد ضد افتاب

چند باری که جشن رفتیم دخترم دیده ارایش کردم و این که رفتم ارایشگاه برای اصلاح ابرو دیده حالا همش ب وسایل ارایش من دست میزنه و دیشب میگفت ارایش کنیخوشگل میشی وسایلارو ی جور کار میکرد ک صورتمو ارایش میکنه اما دراش بسته بود ۲ونیم سالشه چی کار کنم طبیعیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا برای چی این طور میگین واقعا که

یجوووری برا یه مساعل خیلی پیش پا افتاده و مسخره تاپیک میزنین ادم میمونه چی بگه واقعا بهتون

مسخرشو درمیارین دیگ با اینقد ادای مادر حساسهای تربیتی رو در اوردن

دختر من ۸ ماه و نیمشه بسکه رژ زدم رژ برمی‌داره فشار میده به لبم بعدم میگه هَم 🤣🤣🤣🤣

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

ی بار آرایشش کن توو دلش نمونه بد بگو ک صورت خوشگلتو خراب میکنه و زیاد خوشگل نمیشی با اینا 

وقتی بزرگ شدی باید استفاده کنی 

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      
یجوووری برا یه مساعل خیلی پیش پا افتاده و مسخره تاپیک میزنین ادم میمونه چی بگه واقعا بهتون مسخرشو د ...

اخا والا نمیدونستم چه ایرادی داره ادم تجربیات ددیگرانو بدونه من واقعا نمیدونستم چون بچه کوچیک تو خانواده نداشتیم و بچه من اولیس تو کل خانوادمون

دختر من ۸ ماه و نیمشه بسکه رژ زدم رژ برمی‌داره فشار میده به لبم بعدم میگه هَم 🤣🤣🤣🤣

۸ ماه نیم مگه چیزی حالیشه؟

ماشاءالله😂😂😂😂

۸ ماه نیم مگه چیزی حالیشه؟ ماشاءالله😂😂😂😂

عین طوطی تکرار میکنه  فکر میکنه خوردنیه به لب خودشم فشار میده میگه هم به همچی میگه هم🤣🤣🤣

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

ن خودش ک استفاده نمیکنه برای من میرنه اونم دراش بستس

من فکر کردم میگی رو خودش میخواد تست کنه 

خب عزیزم اشکالی نداره ک یکی دوباره انجام بده خسته میشه