2777
2789
الان گرمه. فصل سرما خوبه با پلاستیک و جوراب 

من الان ۸روزه انجام دادم حس میکنم شکمم کوچیک تر شده و صورتم تغییر زیادی کرده هم شاداب و روشن هم زیر چشمم سیاهیش رفته کلا انگاری داره پر میشه پامم نرم شده و یه زخمی داشت اصلا خوب نمیشد خیلی بهبودپیدا کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا موثره ولی شجاعت میخواد توی این گرما چه چیزهایی زدید به پاتون؟ 

اره خیلی گرمه خصوصا شبا که کولر رو خاموش میکنم تو سرمای کولر خوابم نمیبره و صبح زود همش کلافه میشم زود تو خواب درش میارم جوراب پارازین میپوشم ضخیما گرمه من روغن زیتون یه شب نارگیل یه شب سیاهدونه که زیتون و سیاهدونه از همه بهتره

فقط با روغن سیاهدونه؟

نه عزیزم هم زیتون هم نارگیل و سیاهدونه همشون خوبن من خودم حدود ۱۵روز استفاده کردم و تاثیراتشودیدم قلبم به شدت میگرفت و تنگی نفس و گرفتگی تو قفسه سینه داشتم به طور کامل برطرف شد و شکمم خیلی کوچیک شد 

سلام ببخشید من خیلی بی حالم و افسرده،برا اینم جوابه بنظرتون؟شما بعدش احساس شادی هم میکردین؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سلام ببخشید من خیلی بی حالم و افسرده،برا اینم جوابه بنظرتون؟شما بعدش احساس شادی هم میکردین؟

صد درصد چون به گردش خون ربط پیدا میکنه و حتما رو خلق و خو هم تاثیر گذاره

صد درصد چون به گردش خون ربط پیدا میکنه و حتما رو خلق و خو هم تاثیر گذاره

مرسی عزیزم⁦🙏🏻⁩⁦❤️⁩

ببخشید میگم روغن زیتون مخصوص پخت و پز هم میشه زد ب پا؟من فعلا اینو دارم تو خونه،گرفته بودم ک بخورم ولی نمیتونم حالم بد میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
مرسی عزیزم⁦🙏🏻⁩⁦❤️⁩ ببخشید میگم روغن زیتون مخصوص پخت و پز هم میشه زد ب پا؟من فعلا اینو دارم تو خون ...

اره میشه اتفاقا منم همین کارو کردم و واقعا هم نمیتونم روغن زیتون بخورم