2777
2789
عنوان

سفید کردن واژن

3657 بازدید | 34 پست

راه سریع سفید کردن واژن چیه

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لیزر مونالیزا تاچ

۱۷ سالمه

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

اگه محیطی باشه و مادر زادی نباشه...با درمان های خانگی و رعایت نکلت مراقبتی تا حدی کنترل میشه

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
اگه محیطی باشه و مادر زادی نباشه...با درمان های خانگی و رعایت نکلت مراقبتی تا حدی کنترل میشه

چطوری میخوام سری از بین بره

راهی نداره😅

ن توروقرآن نیاز دارم😂😐

چطوری میخوام سری از بین بره

سریع از بین نمیره..پی وی پیام بده سر فرصت حوصلم شد راه های درمانیو بهت بگم

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
وای چه زود تیره شده حتما داعم شیو میکنی و همیشه شرت پاته گیاهی و با صابون شیو میکنی درستع؟ و همیشه ج ...

اوم

وای چه زود تیره شده حتما داعم شیو میکنی و همیشه شرت پاته گیاهی و با صابون شیو میکنی درستع؟ و همیشه ج ...

توروخدا بگین چیکار کنم