zeinab78 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 1321 عنوان تاخیر پریود 84 بازدید | 6 پست خانوما من واسه بارداری اقدام نکردم یه هفته قبل موعد فقط یه روز لکه بینی خفیف داشتم که اصلا به پد نیازی نبود حالا هم یه هفته اس پریودم عقب افتاده علت اون لکه بینی؟ و علت این تاخیر چی میتونه باشه؟ باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود 1401/04/09 | 14:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیلبیلک عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 162 سلام عزیزم ..ببخشید مزاحمتون میشم ..یه سوال در مورد دخترتون داشتم ....میخواستم ببینم وضعیتش چجوره الان خوبه سالمه ؟دختر خالم سونوش مثله سونوی دختر شماست نگرانه
zeinab78 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 1321 سلام عزیزم ..ببخشید مزاحمتون میشم ..یه سوال در مورد دخترتون داشتم ....میخواستم ببینم وضعیتش چجوره ال ... سلام متاسفانه دختر من مشکل داشتان شاء الله بچه دختر خاله شما سالم باشه باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود
fatemehghochani عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 299 سلام متاسفانه دختر من مشکل داشت ان شاء الله بچه دختر خاله شما سالم باشه سلام عزیزم میشه بگی دخترت چه مشکلی داشت؟ تورو خدا بگو منم دور سر جنینم سه هفته عقبه
zeinab78 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 1321 سلام عزیزم میشه بگی دخترت چه مشکلی داشت؟ تورو خدا بگو منم دور سر جنینم سه هفته عقبه جنین دور سرش از از بقیه جاها عقب تر بودولی دکتر میگفت تا به دنیا نیاد و نبینیم دور سرش چقدره مشخص نمیشه که سالمه یا نه ان شاء الله که بچه شما سالمه باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود
fatemehghochani عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 299 جنین دور سرش از از بقیه جاها عقب تر بودولی دکتر میگفت تا به دنیا نیاد و نبینیم دور سرش چقدره مشخص نم ... الان بچت چه مشکلی داره و چند ماهگی متوجه شدی