2789

خوبه گلم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرتون دوباره پس فردا آزمایش بدم یا نیازی نیس؟

نه عزیزم خیلی خوبه نگران نباش بتا برای هر بارداری فرق می کنه، برای من سر پسرم دو هفته از موعدم گذشته بود 750 بود برا دخترم دو هفته بعد از موعدم  4250

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
نه عزیزم خیلی خوبه نگران نباش بتا برای هر بارداری فرق می کنه، برای من سر پسرم دو هفته از موعدم گذشته ...

خداروشکر تنشون سلامت ❤

تا دیروز دعا میکردم باردار بشم امروز نگران اینم نکنه مشکلی هست این عدد پایینه

فک کنم نی نی دختر باشه عدد بتا خیلی بالا هست

خداروشکر تنشون سلامت ❤  تا دیروز دعا میکردم باردار بشم امروز نگران اینم نکنه مشکلی هست این عدد ...

هر چی باشه تنش سلامت باشه و سالم بیاد بغلت، عجله نکن برو دکتر پرونده باز کن هفته هشت یا نه برو برای سونوی قلب

هر چی باشه تنش سلامت باشه و سالم بیاد بغلت، عجله نکن برو دکتر پرونده باز کن هفته هشت یا نه برو برای ...

فقط سلامتی بچه مهمه اصلا جنسیت فرقی نداره

عزیزم به نظرت هفته بعدی برم دیر میشه آخه دکتر خودم تمام وقت های اینترنتیش پُر شده تا هفته بعد 

اما یه جا شنیدم همین ک میدونیم باردار هستیم بریم سونو خدایی نکرده حاملگی خارج از رحم اینجور چیزهارو مشخص میشه

فقط سلامتی بچه مهمه اصلا جنسیت فرقی نداره عزیزم به نظرت هفته بعدی برم دیر میشه آخه دکتر خودم تمام و ...

نترس عزیزم خارج رحمی به این اسونی نیس که، من بارداری اولم خارج رحمی بود خونریزی شدید و درد شدید یک طرف شکم دردی که به حدی شدیده که ادم زمین رو چنگ کی زنه

نترس عزیزم خارج رحمی به این اسونی نیس که، من بارداری اولم خارج رحمی بود خونریزی شدید و درد شدید یک ط ...

دقیقا دختر همسایه ما هم ۴ ماه پیش بارداری خارج از رحم داشت بعد اون فهمیدم همچین چیزی هست 

الانم زیر شکم درد میکنه ولی نخ در حد ک نتونم تحمل کنم معمولیه 

باز خوبه بعد اون بارداری اولتون تونستید بچه دار بشید دکتر به دختر همسایمون گفته سخت میشه چون رفت عمل کرد

دقیقا دختر همسایه ما هم ۴ ماه پیش بارداری خارج از رحم داشت بعد اون فهمیدم همچین چیزی هست  الان ...

درد شکم که زیاد نباشه عادی تو بارداری نگران نباش من سر جفت بچه هام داشتم

لک بینی یا خونریزی بده، من تو بارداری خارج رحم مثل سزارین شکمم رو پاره کردن و لوله سمت راستم رو داوردن، خدا معجزه کرد و دو تا دسته گل بهم داد بدون دارو و دکتر