2777
2789

من ک دوماه نشدم 😐😐 بی بی چکم گاهی مثبت گاهی منفی ازمایشم دادم منفی ماه قبل البته... ولی همچنان درد پری دارم و نمیشم...دیگه ببینم خدا چی میخواد...ولی دو روز پیش ۳تا بی بی چک زدم باز مثبت شد

پری نامنظم .ماه قبل 6 شدم. کمر درد دارم. دلپیچه. درد پریودی دوروزه دارم. نفخ شکم حدود یک هفته س دارم. تخمدان چپم درد میکنه. شبا موقع خواب و صبح وقت بیداری حالم بده ولی نمیدونم چمه. احساس فشار میکنم رو معده و شکمم دوس دارم رو شکم بخوابم کمی آروم میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک دوماه نشدم 😐😐 بی بی چکم گاهی مثبت گاهی منفی ازمایشم دادم منفی ماه قبل البته... ولی همچنان درد ...

من ماه چهارمم فعلا بی بی چک نزدم ماه های قبل که میزدم الکی مثبت میشد بیشتر اعصابم خورد میشد

پری نامنظم .ماه قبل 6 شدم. کمر درد دارم. دلپیچه. درد پریودی دوروزه دارم. نفخ شکم حدود یک هفته س دارم ...

من فقط خوابم میاد دیگه هیچ علائمی ندارم