2777
2789
عنوان

پول

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 18 پست

کسانی که میگن پول چرک کف دسته یه نوع افاده مذهبی دارن، پول به انسان قدرت میده و ذهنش رو فعال میکنه، پول روی سلامت، طول عمر، تحصیلات و هرچیزی که فکرش رو بکنید تاثیر داره، پول خدا نیست کمتر از خدا هم نیست، شما تا زمانی که لذت داشتن پول زیاد رو نچشید هیچ وقت متوجه نمیشید پول چقدر مهم و چقدر خوبه، پول داشتن و ثروتمند بودن بد نیست این بده که تو زندگی به خاطر پول باید رودروی عزیزترین کسانت قرار بگیری، به خاطر نداشتنش نمیتونی یه مهمونی بگیری که چندتا دوست واشنا رو دعوت کنی، باید فرزندانت از ارزوهاشون بزنن که چون پول نداری، اینا بده نه داشتن پول، پول فقط پوله. اونی که میگه پول چرک کف دسته چون بافتش بافت یه ادم فقیره، فقیر از نظر عقلی. 

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه اینشکلی نیس که پول خوشبختی نمیاره ..من خودم بعصیا رو دیدم که وقتی کسب درامد کردن و شروع کردن ب ...

عزیزم من موافق پولم ولی این ضرب المثل رو قبول دارم

پول نباشه حتی نمیشه شکمتو سیر کنی بتونی فکر فردارو کنی