2777
2789
عنوان

ایده تولد مادر

533 بازدید | 7 پست

سلام خانما میخوایم برای مادرم تولد بگیریم سورپرایز کنیم زن داداشم یه هفته هست عقد کرده اونم میخوام بگم بیاد ایده ای دارید؟؟ 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مبارک ♡♡♡

❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤

اگه مادرتون طبیعت دوس دارن برین طبیعت منطقتون اونجا سوپرایزش کنین اگه اب هوای محل زندگیتونم خوب نیس همه خونه ی مادرتون جمع شین یه جشن و دورهمی براش بگیرین 

من دوسال پیش برای بابام خونه ی مادر بزرگم تولد گرفتم همه ی عمه و عمو هارو هم گفتم بیان خیلی خوش گذشت 

اگه مادرتون طبیعت دوس دارن برین طبیعت منطقتون اونجا سوپرایزش کنین اگه اب هوای محل زندگیتونم خوب نیس ...

جدی؟؟

غذا و اینا چی گذاشتین؟ 

پذیرایی به چه صورت بود؟ 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
جدی؟؟ غذا و اینا چی گذاشتین؟  پذیرایی به چه صورت بود؟

تولد بعد شام بود یه تولد کاملا ساده یه کیک خریدم و مامانمم شربت درست کرد همین ولی کلی مادر بزرگم اینا شاد شدن 

بنظرم تایم غذا نباشه راحت ترین کی حوصله غذا درست کردن داره برای پذیرایی هم بستگی به میل و علاقه و حوصلتون داره