2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال داره ولی واستا از موعد پریودیت بگذره بعد بی بی چک بذارکه خوب نشون بده 

انقد عجولم دیروز گذاشتم منفی بود خیلی این ماه  حس میکنم حاملم یعنی نباشم افسردگی میگیرم😔😭

جدی میگی؟تزوخدابگوچجوری استفاده کردی چندساعت بعدرابطه علایمت چیابود

من تقريبا ٧ -٨ ساعت بعد رابطه استفاده كردم

ولي قرص ها قلابي شده 

اگه مطمئني بچه نميخواي برو IUD  بذار اينجوري احتمال بارداري خيلي كمتر از قرص اورژانسيه

تو همين سايت ديدم كه همزمان با من ٣-٤ نفر ديگه هم با قرص باردار شدن

با توجه به اينكه دختر داييم داروسازه و گفت يسري از داروها رو اخيرا از مواد تاريخ گذشته زدن 

حس ميكنم اين عدم تاثير قرص ها هم از عمد باشه

تو همين سايت ديدم كه همزمان با من ٣-٤ نفر ديگه هم با قرص باردار شدن با توجه به اينكه دختر داييم دار ...

من درست روزتخمک گذاریم رابطه داشتم بدون جلوگیری ۲۲ساعت بعدارابطه قرص اورژانس خوردم..۵روزبعدخوردن قرص پریودشدم ولی درحدلکه بینی خییلی کم بود... الانم ازتاریخ پریودقبلیم چهارروزگذشته سینه هام در میکنه ومتورم شده گاهی هم زیردلموپهلوهام تیرمیکشه.نمیدونم چمه

خدایاشکرت
من درست روزتخمک گذاریم رابطه داشتم بدون جلوگیری ۲۲ساعت بعدارابطه قرص اورژانس خوردم..۵روزبعدخوردن قرص ...

والا من بلافاصله بعد رابطه پاشدم خودمو شستم

چون همون لحظه متوجه شدم 

و صبحش رفتم قرص خريدم و خوردم

اما تاثيري نداشت

البته اينم بگم كه كلا من شبيه مامانمم و سر اولين رابطه ميگيره

خيلي ها برا بارداري اقدام ميكنن چند ماه طول ميكشه

والا من بلافاصله بعد رابطه پاشدم خودمو شستم چون همون لحظه متوجه شدم  و صبحش رفتم قرص خريدم و ...

منم همینطوریم زودحامله میشم دوتابچه دارم..بعداینکه قرص خوردی خونریزی یالکه بینی نداشتی؟

خدایاشکرت

چرا ایتجا اینقدر آدمو ناامید میکنن.چرا آدمو ازبچه دار شدن میترسونن.حس ناامیدی و پوچی القا میکنن.میگن بچه جز دردسر وبدبختی چیزی نیست هرکی بیاره احمقه!!خیلی حس بد منتقل میکنن

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟