naazliiiii مدیر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 1421 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 38 پست کسی بوده قبل از موعد پریود علایم بارداریشو حس کرده باشه؟ 1401/04/09 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماری۲۰۰۰ عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 1427 ای واای چراقرصارو قلابی کردن؟😭😭 تازه ۸سال پیش این قضیه اتفاق افتاده براش
naazliiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 1421 شما می دونید اسپرم تو آب تو درجه های مختلف چقد زنده لست ؟ گوگل خوب توضیح نداده یعنی چجوری تو آب
ماری۲۰۰۰ عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 1427 من سونو دادم فولیکولام سمت چپ بودن الان سمت چپ شکم گرفته چند روزه معدمم ترش میکنه صبحام زود بیدار می ... احتمال داره ولی واستا از موعد پریودیت بگذره بعد بی بی چک بذارکه خوب نشون بده
naazliiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 1421 احتمال داره ولی واستا از موعد پریودیت بگذره بعد بی بی چک بذارکه خوب نشون بده انقد عجولم دیروز گذاشتم منفی بود خیلی این ماه حس میکنم حاملم یعنی نباشم افسردگی میگیرم😔😭
naazliiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 1421 یعنی ببخشید منی ریخت باش تو آب اها نه منم نمیدونم ولی یکی از دوستام باکره بود رفته بود استخر حامله شده بود حالا نمیدونم واقعا راست گفته باشه از استخر باشه
باراك_اوباما عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 4322 جدی میگی؟تزوخدابگوچجوری استفاده کردی چندساعت بعدرابطه علایمت چیابود من تقريبا ٧ -٨ ساعت بعد رابطه استفاده كردمولي قرص ها قلابي شده اگه مطمئني بچه نميخواي برو IUD بذار اينجوري احتمال بارداري خيلي كمتر از قرص اورژانسيه
باراك_اوباما عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 4322 اها نه منم نمیدونم ولی یکی از دوستام باکره بود رفته بود استخر حامله شده بود حالا نمیدونم واقعا راست ... ببخشيد ولي زر زده
باراك_اوباما عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 4322 تو همين سايت ديدم كه همزمان با من ٣-٤ نفر ديگه هم با قرص باردار شدنبا توجه به اينكه دختر داييم داروسازه و گفت يسري از داروها رو اخيرا از مواد تاريخ گذشته زدن حس ميكنم اين عدم تاثير قرص ها هم از عمد باشه
reihon عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 6031 تو همين سايت ديدم كه همزمان با من ٣-٤ نفر ديگه هم با قرص باردار شدن با توجه به اينكه دختر داييم دار ... من درست روزتخمک گذاریم رابطه داشتم بدون جلوگیری ۲۲ساعت بعدارابطه قرص اورژانس خوردم..۵روزبعدخوردن قرص پریودشدم ولی درحدلکه بینی خییلی کم بود... الانم ازتاریخ پریودقبلیم چهارروزگذشته سینه هام در میکنه ومتورم شده گاهی هم زیردلموپهلوهام تیرمیکشه.نمیدونم چمه خدایاشکرت
باراك_اوباما عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 4322 من درست روزتخمک گذاریم رابطه داشتم بدون جلوگیری ۲۲ساعت بعدارابطه قرص اورژانس خوردم..۵روزبعدخوردن قرص ... خب بي بي چك بزن
باراك_اوباما عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 4322 من درست روزتخمک گذاریم رابطه داشتم بدون جلوگیری ۲۲ساعت بعدارابطه قرص اورژانس خوردم..۵روزبعدخوردن قرص ... والا من بلافاصله بعد رابطه پاشدم خودمو شستمچون همون لحظه متوجه شدم و صبحش رفتم قرص خريدم و خوردماما تاثيري نداشتالبته اينم بگم كه كلا من شبيه مامانمم و سر اولين رابطه ميگيرهخيلي ها برا بارداري اقدام ميكنن چند ماه طول ميكشه
reihon عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 6031 والا من بلافاصله بعد رابطه پاشدم خودمو شستم چون همون لحظه متوجه شدم و صبحش رفتم قرص خريدم و ... منم همینطوریم زودحامله میشم دوتابچه دارم..بعداینکه قرص خوردی خونریزی یالکه بینی نداشتی؟ خدایاشکرت
مهیاس98 عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16336 چرا ایتجا اینقدر آدمو ناامید میکنن.چرا آدمو ازبچه دار شدن میترسونن.حس ناامیدی و پوچی القا میکنن.میگن بچه جز دردسر وبدبختی چیزی نیست هرکی بیاره احمقه!!خیلی حس بد منتقل میکنن از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟