2789
عنوان

فخر فروشی

219 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من یه خاله دارم خیلی تو مخمه من اصلا ادم حسودی نیستم .ولی وتی میادش خونمون میگه این کاپشن رو خریدم 3تومن ،فلان کفش رو خریدم 4تومن ،میره کوه نوردی کیسه خواب رو گرفتم 7تومن .اخه به من چهههه،؟مگه من ازش سوالی میپزسم که اینارو میگه ،واقعا خیلی خیلی تو مخمه و اذیت میشیم .اصلا حسادت نمیکنم ها فقط اینکه میاد فخر فروشی میکنه عصابم خرد میشه نمیدونم چه رفتاری باهاش کنم .اینم بگم که من 24سالمه مجردمه اونم 3۶سالشه ومتاهل 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی راحت مؤدبانه ازش فاصله بگیرید.

اصلا نمیشه .هی میاد خونمون میگه ازم عکس بگیر عکس بگیر .حداقل هفته ایی یه بارم ازش باید عکس بگیرم بعصی وقت ها میگم باید خط مو عوض کنم راحت بشم

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
مثلا یک بار باهاش رفتم بازار .برگشت به من گفت من که از اینجا خرید نمیکنم ،تبریز میخرم .با یه حالت فخ ...

😂😂😂😂ترک ها اکثرا فحر فروشن مخصوصا خوی و ماکو

شما کجایی هستی

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

خب خالته باهاش راحتی بگو خاله جان کمتر کلاس بذار قربونت برم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
واقعا اینطور بگم؟ناراحت نمیشع؟

نمبدونم والا من باشم میگم حوصله این کلاس گذاشتن آدما رو ندارم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
😂😂.اهل مراغه هستیم

وای اونا رو یادم رفته بود مراغه و شبستر هم اونجورن😂😂😂کلا نمیدونم چجوریه تو خونشونه حالا بعضیاشون مثل شما هستن اما اکثرا فخر فروشن وای منم یه دوس دارم فکر کن دفترچه بیمشو اورده بود نشونم میداد با یه حالتی ک اره من دفترچه دارم

حالا من چی خونه بابام بسمه نیروهای مسلح بودم خونه شوهر هم بیمه نیروهای مسلحم

اخه به من ک نه دیگه

یه دوست دیگم دارم یه گلدون با گلاش خریده2تومن مارو شام دعوت کرد ک بهمون نشونش بده😑😑😑

انگار ما ندید بدیدیم

باید عین خودش رفتار کنی من عین خودشون رفتار میکنم لال میشن

واقعا اینطور بگم؟ناراحت نمیشع؟

نه بابا ترکا ناراحت میشن اون نمیخواد تورو ناراحت کنه مدلشون اونجوریه میگن بذار همه بدونن من خوشبختم لاکچری ام😂😂😂

وای اونا رو یادم رفته بود مراغه و شبستر هم اونجورن😂😂😂کلا نمیدونم چجوریه تو خونشونه حالا بعضیاشون ...

😂😂😂😂😂😂چطور مثل خودش رفتار کنم؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚