2777
2789
عنوان

چقدر این مردا ..

256 بازدید | 28 پست

یکسره ایراد میگیره از کارام.انگار کلفت گرفته

منم بخاطر اخلاقای بیخودش میترسم بچه دار شم. در صورتی که سنم داره میره بالا.ولی انقدر غر غرو و پر ادعا هست .فکر میکنه فقط خودش میفهمه

میگم اگر بچه بیارم مجبورم تحملش کنم ولی اگر بچه نباشه وقتی صبرم لبریز شد میتونم جدا شم

مردا خودخواهن اکثرا

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سیزده ساله ازدواج کردم. ولی هیچ وقت مطمئن نبودم.میگم نکنه بعدا بخاطر بچه بمونم پیر شم

من مامانم بعد ۳۲ سال زندگی میخاد جدا شه..همش میگم اخلاق بابام بد بود چرا منو به دنیا آوردی میگه بابات بچه میخاست  

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
من مامانم بعد ۳۲ سال زندگی میخاد جدا شه..همش میگم اخلاق بابام بد بود چرا منو به دنیا آوردی میگه بابا ...

ببین همیشه یه نفر بی عقلی میکنه.آخه بگو مرد حسابی وقتی با زنت نمیسازی چرا بچه میزایی‌ . 

منم تو شرایط توام عزیزم قرادنیست حتما بهت خیانت بشه یا کتک بخوری و دعوای بزرگی بشه که طلاق بگیری

بنظرم بهتره باهاش صحبت کنی و بری مشاوره اگه درست نشد طلاق توافقی بگیرید بلاخره هم تو هم اون آرزوی یه زندگی خوب رو دارید با بچه

اینجور ک نمیشه

تو عاقلانه ترین تصمیم رو گرفتی منم اصلا نمیخوام بچه دار شم

ولی هیچکس بدون تلنگر که اخلاقش درست نمیشه باید اقدام کنید شاید درست شد 

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  
منم تو شرایط توام عزیزم قرادنیست حتما بهت خیانت بشه یا کتک بخوری و دعوای بزرگی بشه که طلاق بگیری بن ...

آخه خیلی ادعا داره.بهتر از منم حرف میزنه.سخنرانی میکنه.اعصابمو بهم میریزه. وقتی این کارارو میکنه مهربونیاش به چشمم نمیاد.یبارم بهش گفتم من با این اخلاقت اصلا بچه نمیارم.البته خودشم مخالف بچست.بخاطر وضع گرونی و... با اینکه وضع مالیش خوبه.

ولی پشت سرمو نگاه میکنم میبینم بهترین روزای عمرم رفت تو این زندگی

آخه خیلی ادعا داره.بهتر از منم حرف میزنه.سخنرانی میکنه.اعصابمو بهم میریزه. وقتی این کارارو میکنه مهر ...

شوهرمنم دقیقا اینطوره اصلا انگار این نون میخوره متپا یونجه

خیلی هم بداخلاقه 

من از بچه دارشدن وحشت دارم کلا

مادرشوهرم اینا گیر دادن که پس نی نی نمیاری منم الکی گفتم گرونی هست بابا چ بچه ای مادرشوهرمم میگه مخارجش با من تو بیار 

یبارم بهم گفتن خونه میزنیم به نامت اگه بچه بیاد

منم اولش یکم نرم شدم بعد دیدم با هیچ ثروتی شوهرم آدم نمیشه گفتم هروقت خدا بخواد میده مادرجان

بخدادحاضرم رو خودم اسم نازا بذارم ولی بچه دارنشم از این خیلی اخلاقش بده باهم کنارنمیاییم میدونم اگه بچه بیاد من محکوم میشم به تحمل دیگه دست و پام بسته میشه 

شوهرمنم دقیقا اینطوره اصلا انگار این نون میخوره متپا یونجه خیلی هم بداخلاقه  من از بچه دارشدن ...

آخ آره. من پدر شوهرم گفت بچه بیار وگرنه این مال و اموال به کی برسه. تو دلم گفتم به بچه های خودت.اخلاقای گند پسرشو نمیبینه. میخواد با پول خرم کنه

آخ آره. من پدر شوهرم گفت بچه بیار وگرنه این مال و اموال به کی برسه. تو دلم گفتم به بچه های خودت.اخلا ...

بچه نیار ها یکی دیگه را بدبخت کنیم که چی بشه میخوام صدسال سیاه بگن اجاقش کوره 

من ک خودم میدونم سالمم و تصمیم عاقلانه گرفتم

فقط یچیزی میمونه

عمر خودمونه که داره میره ما میتونستیم  این مدت زمان رو کنار کسی ک دوسمون داره و برامون  احترام قائله بگذرونیم 

یکم دلم برا خودم میسوزه