گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
ختم قرآن داریم روزی یک صفحه به نیت حاجت روایی اگه خواستین بیاین اخرین تاپیکم🌸🌸
لطفا مخالف ها با این کار گزارش نزنند😊
از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
شما خوندید برای امتحانتون؟ من نکبت خل تازه اخر هفته پا شدم اومدم مهمونی
من ترم اخرم
کلا دوتا عمومی داشتم تموم شد
مونده دفاعم
ک یا مهره یا شهریور
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
اگر خوابم میبرد گه نمیومدم نی نی سایت..اومدم مهمونی تو اتاقشون خیلی گرمه ..دو بار خوابم برد از شدت گرما پریدم از خواب الان ی سردرد وحشتناکی دارم که خدا میدونه خوابمم نمیبرخ..گفتم بیام نی نی سایت اقلا سرگرم شم
شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم