2777
2789
عنوان

زندایی فضول!!

472 بازدید | 13 پست

کلا با ما خیلی فرق داره.ما اصلا کاری به زندگی دیگران نداریم.نمیپرسیم چیزی..ولی این خانوم همیشه در حال پرسیدن سوالاییه که بهش ارتباطی نداره.هر سری میاد خونمون میگه کسیو دوس نداری؟خواستگار نداری؟ازدواج چرا نمیکنی؟ .. حقوق فلانی چنده؟ ..فلانی مبل هاشو چند خریده..وای طلا خریدی چند خریدی ببینم چجوریه...بعد حالا کافیه یه چی متوجه بشه.حتی بدون اینکه صحتشو مطمئن بشه به همههههههههههههههه میره میگه...حاااااااااالمو بهم میزنه. میخوام یه بار  که ازم سوال خصوصی میپرسه بگم پاتو اندازه گلیمت دراز کن! بده بگم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمه و زن عمو و کلللل فامیل پدری منم همینن،اصلا از فامیل برای آدم آبی گرم نمیشه به قول بابام نه با فامیل وصلت کنید،نه با فامیل کار کنید،نه با فامیل درد و دل کنید 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بله بده

هرچی میپرسه جواب سربالا بده. بگو نمیدونم...خبر ندارم....معلوم نیست...یادم نیست...هنوز تصمیم نگرفتم...و ازین چیزا 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

قشنگ واضح بدون هیچ گونه بی ادبی،با قیافه جدی بگو این سوالا خصوصیه،جوابش هم خصوصیه.یا اگه راجع به ازدواج کردن پرسید بگو تو که ازدواج کردی کجای دنیا رو گرفتی😅😅😅😅😅

باور کن هربار همینا رو میگم ولی انگار آیکیوش پایینه نمیگیره

خیلی بده اینو بگی. دفعه ی دیگه سوال پرسید در جواب تک تک سوالا بگو من وارد حریم خصوصی کسی نمیشم . والا روم نشد بپرسم. والا این سوالایی ک میپرسی ب خودمم مربوط نمیشه . 

يكي از اقوام ما همينجوري بود

يه بار ازم پرسيد درامد همسرت چقدره منم با خنده گفتم واي من اصلا روم نميشه از كسي از اين سوالا بپرسم شما چطور روتون  ميشه

ديگه همون شد ك سوالي ازم نپرسيد

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀