بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من دخترمو ۳ سال و ۲ماهش بود که گرفتم. قبلش ترش چند بار امتحان کردم، همکاری نمیکرد، این بار خوب همکاری کرد. تا یکی دو ماه شبا پوشک میکردم، وقتی خوابش میبرد پوشک شرتی پاش میکردم، بیدار که میشد میگفتم این پوشک نیست، شرته. اوایل شبا پوشکش خیس میشد اما بعد یه مدت دیگه تا صبح خشک بود. اگرم داشت بیدار میشد میگفت دارم، تا حدود ۱۰روز که دیدم شب تا صبح خشکه، دیگه شبا هم براش نبستم. اما یک بارم جایی رو نجس نکرد چون کاملا آماده بود
دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
منم همین مشکل و داشتم بچه های این مدلی رو باید توخونه اصلا پوشک نکنی حتی اگه روفرش وجاهای دیگه جیش کنه تواین مدت خونه کسیم نری زیاد که بخوای پوشک کنی وبدعادت شه خونه وفرشاتم بعدش میشوری من فقط اینجوری نتیجه گرفتم انقدجیش کرد و بهش تذکر دادم یادگرفت وسریع میره دسشویی
من پسرم دوسال و نه ماهشه،دو ماهه گرفتم ، خودش شماره ۲ روگفت بدون هیچ پیش زمینه قبلی
الآنم شماره یک روخودش میشوره با نظارت شماره ۲ هم داره سعی میکنه که خودش بشوره
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘