2777
2789
عنوان

بچه هاتون رو جمع كنيددددددددددد🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 20169 بازدید | 152 پست
چطوری بهش یاد دادین در عین شیطون بودن سر جاش بشینه یه جاهایی مخصوصا تو 3 یا 4 سالگی؟ 

یعنی شیطونی میکنه کلی نه اینکه بره با بقیه کار داشته باشه مخصوصا تو جاهایی که مردم هستن از جاش تکون نمیخوره

من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!
خدايا دوست داشتم اون لحظه بميرم.. نيمدونيد چه صحنه رقت باري درست شد.. خانم مهمونمونم حالش بد شد دو ...

دلم خواست مامان بچه رو بکشم   یاد شیرین تو سریال شمعدونی افتادم 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خیلی هم دارم من داداشمو خودم بزرگ کردم  با اینکه شیطونه ولی بلده اینجور جاها سر و صدا نکنه ...

من رفتار اون خانوادرو تایید نمی‌کنم خیلی کم فرهنگ بودن ولی والا از پیامای شما مشخصه که تو تربیت بچه یا بهش فحاشی میکنید یا میزنیدش

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

گاهی وقتا آدم با بچه کوچیک دو نیم تا سه ساله مثلا مجبوره بره رستوران به خاطر سفر مثلا بره رستوران بی ...

خب اینکه دیگه 

اونقد کوچیک نبود ۶ سالش بود

من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!
اینجا ستیز سایته زن ستیز بچه ستیز دهه هشتاد ستیز مرد ستیز عقیده ستیز و ستیز های دیگر

کلا همه باهم در ستیزن 😂 منم خواستم جواب یه عده که نظراتشون خیلی رو مخ بود رو بدم گفتم ولش کن اینا خودشون بچه هستن عقلشون نمی کشه. آخه بچه اسمش روشه بچهههه. اون عقل و درکش نمی رسه که هرچی به مخ نداشتت میرسه به اون طفل معصوم میگی. می خوای فحش بدی به مادرش بده حداقل می خوای متنفر باشی از مادرش باش. آخه آدم اینقدر بی عقل که هرچی به ذهنش میرسه به یه طفل بی گناه بی درک بگه؟ 

پیج من برای ارائه ی گردنبند و لوازم هنری و گلدوزی :.          honarkadeh_firoozeh
غذا هاتونو‌ چیشد میزتون  گارسون وخانوادش چیزی نگفتن؟!

غذا به فنا رفت

كلي پولشو داديم متاسفانه..

اون مامانه جون هوجي بازي دراورد ديگه ما اومديم بيرون..

مامانش طليكاررو بود

چرا ماهي سفارش دادين

💕

خدايا دوست داشتم اون لحظه بميرم.. نيمدونيد چه صحنه رقت باري درست شد.. خانم مهمونمونم حالش بد شد دو ...

چقدر بیشعور بود وای خدا 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

غذا به فنا رفت كلي پولشو داديم متاسفانه.. اون مامانه جون هوجي بازي دراورد ديگه ما اومديم بيرون.. ...

اینحور وقتا انکار باید مثل خودشون رفتار کرد تا حساب کار دستشون بیاد رستوران خودش دوباره براتون غذا نیاورد ؟

شما حق داشتی ناراحت بشی ولی بعضی از بچه ها پیش فعالن مادر کاری از دستش برنمیاد متاسفانه

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
اینحور وقتا انکار باید مثل خودشون رفتار کرد تا حساب کار دستشون بیاد رستوران خودش دوباره براتون غذا ن ...

دوباره غذا میاورد 

اشتهایی مونده بود باز غذا بخورن؟

فک کن یکی رو میز غذات بالا بیاره من باشم چند روز از غذا میفتم

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )