2777
2789
عنوان

دوست صمیمی

59 بازدید | 6 پست

یچه های داستان از این قراره که یه بار دوستم بهم گفت امتحان میان ترم یا پایان ترم زبان دارم و استرس دارم و منم استیکر سیاهپوستا که زیر قبر می رقصیدند براش به شوخی فرستادم مثلا یعنی خیلی سخته و زنده بیرون نمیای یعد گفت این چیه؟منم از قبل یه خورده ازش دلخور بودم گفتم خوشحالم که یعنی استرس داری بعد گفت نترس من تا تورو نکشم نمی میرم میدونم اینجوری که تعریف میکنم چقد بی شعور به نظر میرسه بعضی موقع هام هست اما اخلاقای خوبشم کم نیست ادامش:منم گفتم نه من تا تو رو نکشم نمی میرم گفت اگه لازم باشه بلاکت میکنم منم گفتم به جهنم و بلاکش کردم بعد حدود یه سال بهش پیام دادم تازه بعد ۱ روز سین زده و اصلا جواب نداد منم دوباره بلاکش کردم از همه جا اما خیلی دوسش دارم چیکار کنم بنظرتون ولش کنم؟

مقصر خودتی منم بودم بلاکت میکردم طرف اومده باهات درد و دل کنه که استرس داره بعد تو دشمن شادی میکنی ...

تو دقیقا داری همین کارو میکنی اگه بلد نیستی کمک کنی نظرتم برای خودت نگه دار کسی لازمش نداره 

در ضمن من چند بار زنگ زدم خانوادش گفتن یا بیرونیم یا هزار تا مزخرف دیگه 

یه بار به خونشون زنگ زدم باباش برداشت گفت خونه ی مادربزرگشه حتی یه بار نگفتن میگیم بهت زنگ بزنه 

ما حضوری همو دیدیم و اینجوری نبوده که باهم قهر باشیم با هم صحبت کردیم ولی دلیل این کاراشو نمی فهمم 

ثانیاً اگر ما ۱۰ بار قهر کرده باشیم ۹ بارشو من قدم برداشتم حتی اگه اون مقصر بوده ولی اون انقدر مغرور که حتی حاضر نیست حرکتی کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دقیقا داری همین کارو میکنی اگه بلد نیستی کمک کنی نظرتم برای خودت نگه دار کسی لازمش نداره  د ...

والا من بلدم کمکت کنم ولی تو کمک منو نمیخوای و لازمش نداری چون حرفم تلخ بود

به هر حال اگر دوست داری دیگران پیگیرت باشن و دوست داشته باشن و از معاشرت باهات لذت ببرن.رفتار و اخلاقتو درست کن

والا من بلدم کمکت کنم ولی تو کمک منو نمیخوای و لازمش نداری چون حرفم تلخ بود به هر حال اگر دوست داری ...

حرفت غلطه و منم حرف غلطه قبول نمیکنم . ممنون بابت نصیحتت اما به نظرم بهتره اول حرفتو رو خودت اجرا کنی🤏🏻

باشی بابا تو خوبی همینه همه عاشقتن و دوست دارن.خوش باشی با رفیقات

نکنه فکر کردی تو خوبی؟یدونه دوست به جایی از من بر نمیخوره یه بار دیگم میگم اگه بلد نیستی دلداری بدی پس گوه خوریشم نکن 

برو به جهنم عنتر🖕🏼