2777
2789
عنوان

میشه نصیحتم کنید 😭🙏

53 بازدید | 4 پست

اکثر اوقات عصبانی هستم زود جوش میارم موقع دعوا با شوهرم خیلی صدام می‌ره بالا 

یکمی بهم بی محبت کنه می‌خوام خودما بکشم 

امشب به من گفت اینقد صداتا می‌بری بالا تو بی آبروی خدا جوابتا بده 

دست خودم نیست حالم خوب نیست آخه خودم یه جوری به همه محبت میکنم وقتی میبینم برای کسی ارزش ندارم صدام می‌ره بالا دیگه هم آروم نمیشم 

بعد هم خودما سرزنش میکنم خودما تنبیه میکنم اما چه فایده 

شوهرم دیگه دوسم نداری وقتی بیرونه زنگش بزنم خیلی بد جوابما میده 

بخدا خودشم مقصر من اول با خوبی حرف میزنم اما اون با بی احترامی جواب میده اعتراض که میکنم میگه من همینم ،😔 منا عصبی می‌کنه منم شروع میکنم بلند بلند غر زدن از خودم بدم میاد امشب میخواستم خودما بکشم اما دلم برای بچه هام سوخت 

الان تصمیم گرفتم برم دکتر اعصاب . بنظرتون کار درستی میکنم 

می‌خوام یه مدت دارو بخورم کاری به کارش نداشته باشم شاید خوب بشه 

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

خودم خواستم برم داروخونه فلوکستین بگیرم 

اما گفتم برم دکتر بهتره

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

به شوهرت محبت کن خوب میشه خودتم برم پیش یه مشاور دکتر اعصاب دارو میده ولی روان پزشک عااالیهههه و البته چند تا کتاب هم راب همین بخونی خوبه 

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به شوهرت محبت کن خوب میشه خودتم برم پیش یه مشاور دکتر اعصاب دارو میده ولی روان پزشک عااالیهههه و الب ...

بخدا از محبت کم نمیزارم اما با یه دعوا همه را از بین میبرم من فقد می‌خوام تحملم بره بالا اون الان خوابیده من نمیتونم دارم حرص میخورم چند بارم رفتم طرفش بیدارش کنم بگم تو چرااا اینقد اذیتم میکنی اما خودما کنترل کردم

بخدا از محبت کم نمیزارم اما با یه دعوا همه را از بین میبرم من فقد می‌خوام تحملم بره بالا اون الان خو ...

ببین مدقه عصبانیت صلوات بفرست یه لیوان اب بخور ولی به یه روان پزشک مراجعخ کن من خودم خیلی دوس دارم برم با یوی حرف بزنم ولی فعلا پولش باید جور کنم

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋