2777
2789
عنوان

کارنامه نهم

2877 بازدید | 24 پست

بچه ها کارنامه مارو ندادن درصورتی ک کارنامه بیشتر مدرسه هارو دادننن😐 بنظرتون میخوان با هدایت تحصیلی بدن؟

من داخل سایت نمره هامو دیدم همش ۲۰ بود سه تا ۱۸ داشتم 

تربیت بدنی و زبان و فقط نزاشتن ک زبانم ۱۹ یا ۱۸ 

و خیلی نگرانم میترسم تجربی قبولم نکنن البته هم ترم اول هم دوم ریاضی و علومم ۲۰ بود

استرسسسس دارممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری بیست میشی

من خودم رو کشتم سر امتحانا هیفده و پونزده و چهارده دارم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
هعییی چندمی🥺

یازدهم با چهار تا مردودی یکیو باید برم شهریور 🙂هیییی دختر از من یه نصحیت هفتم هشتم نهم آسونه هر چند سخته ولی نسبت به دبیرستان خیلی آسونه.... تو راهنمایی زیاد به نوبت اولت اهمیت نمیدن ولی وختی بری دبیرستان باید هم نوبت اول هم دوم رو خوب بدی نمراتت باید بالا باشه اینا آخر سر جمع میشن اگه جمعشون کمتر از 10 باشه باختی من الان دارم تاوانشو میدم چون کسی نگفت نوبت اولت تاثیر زیادی داره (: ینی نوبت اول ریده باشی نوبت دوم 20 هم بگیری خودتو جر بدی تجدیدی 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
برای رشته تجربی معدل هفتم هشتم نهم مهمه؟چه طوریه میشه برام توضیح بدی؟نیاز دارم.و اینکه نمره معدل وند ...

ببین واس تجربی نمره ریاضی و علوم هفتم و هشتم با ضریب یک و نهم با ضریب ۳ حساب میشه اگ بالای ۱۴ بیاد میتونی بری و نهم معدلت بالای ۱۸ هم میشه رفت اما بقول دوستم بالای ۱۹ و رو چشمشون میزارن

یعنی مثلا ریاضی هفتم ۱۸  ریاضی هشتم ۲۰ ریاضی نهم ۲۰ 

میای ریاضی هفتم و هشتم ضرب یک میکنی و باهم جمع میکنی میشه ۳۸ حالا نهم و ضرب ۳ میکنی میشه ۶۰ حالا ۶۰ بعلاوه ۳۸ میشه ۹۸ ک تقسیم بر 5 میکنی میشه ۱۹ و نیم پس بالای ۱۴ هستش و اگر علوم هم اینجوری حساب کنی و بالای ۱۴ بیاد میتونی بری تجربی 

مثل اب خوردن درس خوندم 

والا منم خوندم

از هفت صبح تا یازده دوازده شب میخوندم

بعضی شبا تا دو

از تفریح زدم

از خواب زدم

از بیرون رفتنا زدم

چرا اینجوری شدم 🤦🏻‍♀️

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂