با شوهرم دعوام شده ...
کارمنده دولتی ولی بشدت دستش خالیه چون همش به قسط وام و اینا میره پولش .
..منم خیلی مدارا میکنم ...سر خریدای شخصی کوچیک مثل زیرپوش و ارایشی که ۷ ماه پیش خریدم تا یه شال تابستونی که چند ماه قبل بوده و پرز داده و دیگه نگرفتم ..
.چند وقت پیش گرما زیاد بود یه مانتو ۲۰۰ تومنی گرفت برام همین فقط اونم بعد کلی خواهش ...یه پارچه کرپ ارزونم گرفتم دادم خیاط برام پیراهن بدوزه اونم مدر میدی اادم که پارچه کمتر بشه ....اونم برا این که از پارسال لباس مهمونی اینا نداشتم وگرنه بخدا اونم نمیخریدم که خرج نکنم ....
کلا دست به خرجش بده حتی وقتایی کهداشتم همینجوری بود و کم خرج میکرد الانم که بشدت عصبی شده .
..چند روز بعد عروسی دختر خالمه حتی پول ندارم یه رنگ بزارم خودم بخرم بزنم سرم ..
.بچه هامم لباس عیدشون خیلی ضخیمه گفتم یه تیشرت حتی ارزون بگیر برا بچه خیلی گرمه بپوشه زشته یا یه کفش چون بچم ۱.۵ سال و راه میره پوتین بچه بزرگم پاش میکردم الان هم تنگه هم ضخیم زشته دیگه بخدا ....
بعد دادو بیداد کرد ندارم چیکار کنم
گفتم حداقل میتوتی دو تا مسافر سوار کنی برا من هم نه برا بچت یه تیشرت بخری ...
بعد کری بازی درآورد و هوار کشید گوشیشو خم کرد کوبید زمین و تو اتاق گریه کنان لباس پوشید رفت بیرون ....
کلا اهل شرمنده خانواده بودن اینا نیست فاز طلبکارانه داره همش...بخدا خسته شدم ....
موندم چیکار کنم حالا گوشیشم سر دعوا با من شکست دیگه بدتر از این میشه ....
گناه من چیه بچه ها ...
خودمم آزمون آموزش پرورش شرکت کردم که کمک حالمون بشه ولی قبول نشدم ...بریدم بخدا اهل کار بعدازظهر و بیرون و اینا هم نیست ....
گرونیه درکش میکنم بخدا ...از ریزترین خرجامم زدم ولی کم آوردم دیگه ....